galentines nsl

 

Niste sigurni što je Galentine's Day? Ova tradicija započela je još 2014. godine, kada je u seriji 'Parks and Recreation' Leslie Knope, dan prije Valentinova, odnosno 13.2. organizirala prvu Galentine's proslavu za sve fantastične dame u svojoj svakodnevici, bile one slobodne ili zauzete. Zabava je to koja slavi žensko prijateljstvo.

Otada, mnoge dame diljem svijeta, ovaj datum koriste kao sjajan povod za druženje, smijeh i bijeg od užurbane svakodnevice. Za organizaciju zabave, sve što vam treba jeste malo timskog rada, ukusna hrana i napitci koji će dodatno začiniti cijelo druženje. Zabavu možete dodatno obogatiti maratonom filmova ili društvenim igrama i uz društvo dragih dama još jednom nazdravite ženskom prijateljstvu. A ovo su tri razloga zašto mu se mi veselimo. 

#ZAČINIT ĆE RADNI TJEDAN I DATI POTREBAN BOOST
Pripremite ukusne slastice, grickalice i koktele za vaše drage dame. Motivirajuća poruka za svaku od njih i zanimljive dekoracije uljepšat će druženje.

dan 1

#ZNAK PAŽNJE ZA SVE KRASNE DAME U VAŠEM ŽIVOTU
Fokus će s Valentinova biti prebačen na vama drage prijateljice. Postoji toliko dama oko vas kojima možete pokazati ljubav tako što ćete ih obradovati samo za njih organiziranom zabavom.

#DOMAĆE SLASTICE SU SJAJAN POVOD ZA RAZGOVOR U KASNO U NOĆ
Neka ova zabava bude povod da se, bez izgovora, sve okupite zajedno i razgovarate o svim (ne)dogodovštinama koje su se dogodile u posljednje vrijeme. Bit će to sjajna antistres terapija koja će vam dati motivaciju i poletnost u avanturama koje vas čekaju kroz naredni period.

dan 2

Naposljetku, najvažnije je da kreirate nove zajedničke uspomene, a svi dodaci su samo ukras vašem druženju.

Članci koje smo odabrali za vas