chicnotes nslNakon što su se dame iz cijele regije zaljubile u ovogodišnje izdanje CHICovnika, planera za žene, iz dm Hrvatska stiže još jedna sjajna vijest za ljubiteljice rokovnika i notesa sa stilom.

Naime, od 1.3.2017., u njihovim poslovnicama ćete naći CHICnotes, elegantan džepni notes za dame koje ostvaruju snove.

Notes je to koji dolazi u džepnoj verziji, s iznimno kvalitetnim koricama presvučenim u prepoznatljive CHICovnik zlatne i bijele pruge uz neodoljive božure u pastelnim bojama. CHICnotes dolazi sa skoro stotinu stranica u boji, među kojima su skrivene i inspirativne poruke kako bi vaše bilješke uistinu postale bilješke sa stilom.

 chicnotes str all

Uz to, na početku CHICnotesa ćete pronaći kalendar za ovu i narednu godinu uz posebno označene blagdane, kako biste na vrijeme isplanirali svoje slobodne dane.

 chicnotes kalendar all

Poznajući navike dragih dama da u notese ubacuju račune te razne papiriće poput ulaznica za kino ili bankovnih potvrda, CHICnotes dolazi s praktičnom trakom za zatvaranje u zlatnoj boji, kako bi sve sitnice ostale čvrsto zatvorene među njegovim stranicama.

chicnotes 01

KAKO DO SVOG CHICnotesa?

CHICnotes je dostupan ekskluzivno u poslovnicama dm Hrvatska, a do svog primjerka možete doći tako što ćete posjetiti njihovu najbližu poslovnicu gdje ćete doći do terminala Svijeta prednosti na kojem u zamjenu za 50 bodova možete preuzeti knjižicu "Prava ljepota zaslužuje pravu njegu!" s više od 30 kupona za 30 % popusta pri kupnji proizvoda za njegu lica.

Uz kupone, dobit ćete na dar i mini rokovnik CHICnotes te časopis dm Lijepa uz čiju pomoć ćete saznati koji novi preparati, tretmani i trendovi vladaju beauty svijetom i koje trikove slavni koriste za besprijekornu kožu. Prije nego što iskoristite kupone, svakako pročitajte kako odabrati kremu za lice te koji preparat za čišćenje lica najbolje odgovara jedinstvenim potrebama vaše kože, a ova sjajna ponuda vrijedi do 31.3. odnosno do isteka zaliha u navedenom razdoblju.

chicnotes dm

Nadamo se da će ovaj elegantni notes postati stalni stanovnik i vaše torbice, te vas pozivamo da nam uz hastag #CHICnotes pokažete kako ga uklapate u svoju svakodnevnicu sa stilom!

Članci koje smo odabrali za vas