vogue.com

S prvim jačim zrakama sunca na pamet nam već pada na pamet odmor, plaža, kupanje. No, nakon zime i nešto „teže“ prehrane nije se lako prebaciti na aktivniji način života i zdravnije, laganije namirnice. Stoga, u potrazi za motivacijom često zalutamo na profile celebrity dama koje uvijek izgledaju besprijekorno. Neovisno o godišnjem dobu. A to sigurno ne mogu zahvaliti niti genima, niti Majci Prirodi, nego samo upornom vježbanju.

I odličnim trenerima. Stoga smo mi odlučili istražiti koji od Instagram profila koji nam iskaču na feedu su vrijedni naše pažnje. Čije savjete slijediti, čije treninge isprobati. Donosimo vam njih 10 koji će vas, za početak, sigurno podignuti sa stolice na kojoj trenutno sjedite.

#1 Anna Victoria

 Instagram profil: @annavictoria

annavictoria

Na profilu osnivačice „The Fit Body Guides“ često ćete pronaći fotografije ukusne zdrave hrane, motivirajuće izreke i selfije isklesanog tijela u ogledalu. Objavljuje i fotografije žena prije i poslije njezinog 12-tjednog programa za oblikovanje tijela koje su nevjerojatne.

#2 Massy Arias

Instagram profil: @massy.arias

massyareas

Massy je certificirani osobni trener s oko 2 milijuna sljedbenika. Osim što je Instagram zvijezda ujedno je i hardcore fitness trener čijih se mišića može postidjeti svaki muškarac.

#3 Tanya Poppett

Instagram profil: @achieving_balance

tanyapoppet

Trenerica iz Sydneya koja se ne drži samo jednog tipa vježbanja. Kombinira boksanje, kanu, trčanje, jogu. Njene savjete i HIIT treninge možete pronaći i na fitness aplikaciji Train With Tanya.

#4 Emily Skye

Instagram profil: @emilyskyefit

emilyskye

Osnivačica FIT programa (Fitness Inspiration Transformation)– kultnog internet programa vježbanja i dijete svakodnevno dijeli postove o uputama kako vježbati, transformacijama i fotografijama zategnutih trbušnih mišića od kojih će vam se zavrtjeti.

#5 Amanda Bisk

Instagram profil: @amandabisk

amandabisk1

Za one koji vole nešto laganiji tip vježbe, Amandin profil je odredište za vas. Instruktorica yoge, naglasak stavlja na istezanje, zdravlje i lijepo oblikovanje mišića.

#6 Karena and Katarina

Instagram profil: @toneitup

karenaandkatrina

Trenerski dvojac, najbolje prijateljice, osnovale su fitness carstvo Tone it Up koje je preraslo u reality show. Vježbanje na kalifornijskom suncu uz njih zasigurno izgleda privlačno.

#7 Misty Copeland

Instagram profil: @mistyonpointe

mistycopeland

Ako ste se uvijek pitali čemu balerine duguju savršeno isklesano tijelo, profil Misty Copeland svakako trebate posjetiti. Jedna je od najvećih ambasadorica organizacije Under Armour i članica Američkog Baleta.

#8 Jeanette Jenkins

Instagram profil: @msjeanettejenkins

jeanettejenkins

Jeanette je poznata holivudska trenerica i nutricionistkinja čiju specijalnost čine lijepo oblikovani trbušni i bedreni mišići.

#9 Rachel Brathan

Instagram profil: @yoga_girl

rachelbrathan
Rachel putuje diljem svijeta i bilježi svoje zen poze na najegzotičnijim destinacijama.

#10 Jen Selter

Instagram profil: @jenselter

jenselter

Jen je poznata kao vlasnica jedne od najbolji stražnjica na Instagramu, dama iz New Yorka i fitness model koji će vas naučiti umjetnosti oblikovanja glavnih ženskih atributa.

 

Foto : instagram, sporteluxe, vogue, grainedesportive.fr

Članci koje smo odabrali za vas


 


 

danas nosimo1

Top prica blagdani vodic

insta nsl