njegaruku


S prvim sniženjima temperature, naše ruke nam daju prvi alarm da je vrijeme da posebnu pozornost usmjerimo prema njezi, hidrataciji i zaštiti kože od negativnih vanjskih i unutrašnjih utjecaja.

vjezbanje naslovna

I iako nam s dolaskom jesenskih dana motivacija za tjelovježbu postaje sve manja, dolazak sezone džempera ne smije biti izgovor da svaki tjedan ne uživate u benefitima tjelovježbe. I iako redovito čitamo o prednostima vježbe za naše zdravlje, ona nosi i brojne pozitivne posljedice za naše psihičko zdravlje. Ponekada samo 20 minuta aktivnosti dnevno čini čuda za našu kreativnost, raspoloženje i fokusiranost.

dm 11 rodjendan

Prije 11 godina otvorena je prva dm prodavnica u Bosni i Hercegovini. Povodom proslave rođendana, kompanija dm priredila je mnoštvo iznenađenja, koja traju sve do 30.6. u dm prodavnicama širom BiH, sa super poklonima za kupce.

tyrosur nslZa nezgodu dovoljan je trenutak nepažnje. I nerjetko desi se baš kada svoje vrijeme želite iskoristiti maksimalno kvalitetno.

Površinske povrede kože, poput ogrebotina, posjekotina, blažih opekotina, mogu pokvariti vaš dugo planirani odmor i trenutke opuštanja pretvoriti u trenutke brige i razmišljanja. Kako sanirati ranu? Slijedi li infekcija, upala, možemo li očekivati ožiljak, samo su neka od pitanja koja nam se nameću.

voda nslOsam čaša ili dva litra vode dnevno. Koliko puta ste samo ovu brojku čuli kao preporuku, no kada se pokušate sjetiti svojih doza popijene vode tijekom dana, razočarate se kada vidite da se radi o tek par čaša i jednom čaju.

zdrave naviketridesete nslI iako su nam u dvadesetima posljedice jedenja kasnonoćne pizze te druženja s dragim damama i plesa do ranih jutarnjih sati bile gotovo neprimjetne, u tridesetima se već naš metabolizam mijenja i zahtjeva drugačiji tretman. Uz konstantnu težnju za balansom između poslovnih te privatnih obveza i želja, važno je razviti par navika koje će naš metabolizam i organizam u cijelosti držati zdravim, jakim i otpornim na vanjske utjecaje.

ravantrbuh ns
S dolaskom proljetnih dana, obično nezdravu hranu mijenjamo svježim i pomno odabranim namirnicama, koje, ne samo da nam daju energiju za obavljanje dnevnih obveza, nego nam i pomažu vratiti naš organizam u ravnotežu nakon teške zimske prehrane.

katehudson book happy 4Šarmantna glumica koja će vas oduševiti svojim smislom za humor, u svojoj novoj knjizi otvoreno i iskreno priča o svojoj borbi s kilogramima, poimanju savršenog tijela i samopouzdanju. "Kad razumijete sebe i kada ste koncentrirani na to kako učiniti svoje tijelo jačim, shvatite jako brzo da, savršenstvo kao ideal nije cilj. Ako želite napraviti životne promjene, to se ne događa s brojem likeova na Instagramu. Potrebno je vrijeme i disciplina. To je ono što vodi prema samopouzdanju, fit izgledu i sreći." - napisala je Kate. Par zanimljivih lekcija koje ćete naučiti čitajući njenu knjigu „Pretty happy“ smo izdvojili u nastavku. Vjerujemo da će vas one potaknuti da knjigu ove poznate zaposlene mame dodate na svoju policu s knjigama.

balans

Ključ je u održavanju ravnoteže. Koliko smo samo puta svi to čuli i savjetovali jedni drugima. No, kad je riječ o stvarnom životu, nekada je teško istu postići. Biti dobra majka, supruga, djevojka, sestra, kućanica, imati uspješnu karijeru...

pritisak1

Često, okruženi brojnim medijima i društvenim mrežama koje nam šalju sliku savršenosti, podsvjesno si stvaramo pritisak da trebamo biti savršene prijateljice, savršene majke, savršene žene, kćeri, managerice.