avon luminata viseodljepote vecernja nsl

Koliko puta ste se našli u situaciji da s posla trčite doma razmišljajući kako ćete u samo petnaestak minuta, koliko imate za spremanje, stići osvježiti se pod tušem, odabrati odjevnu kombinaciju, popraviti make-up i frizuru te biti spremni na dogovor koji imate za večer?

Upravo takve situacije zahtijevaju da u ormaru uvijek imate onu jednu haljinu na koju možete računati. Neka to bude haljina tamnijih tonova kako biste ju mogli pomoću nakita i ostalih dodataka uvijek jednostavno transformirati. Uz haljinu svakako se pobrinite da u kutijici s nakitom imate par različitih upečatljivih naušnica, a jednostavna torbica i tamne cipele na špic će uvijek odlično izgledati za večernje prilike.
Kosu je dovoljno stilizirati u nisku neurednu pundžu, dnevni make-up pretvorite u smokey eyes, a za dodatnu dozu elegancije neka odabir parfema bude odvažan, zavodljiv i šarmantan baš kakvom opisuju posljednju kreaciju parfemista Mauricea Roucela koji je mirise božura, kruške i vanilije pretočio u miris naziva Avon Luminata.

IMG 9388 resize

Avon Luminata je kao EDP dostupan od 30.9. na ovom LINKU, a uz njega ćete na poklon dobiti i losion za tijelo uz mini miris iz iste kolekcije. Iako Avon Luminata ima postojanost više od osam sati, svakako u večernju torbicu dodajte i njegovo mini pakiranje, jer znamo da romantični izlasci mogu završiti i gledanjem izlaska sunca u društvu drage nam osobe.

IMG 9399 resize

 

Članci koje smo odabrali za vas