harrods-2018-beauty-advent-calendar-1533807845


Još prošle godine, adventski beauty kalendari su se nametnuli kao sjajna ideja za poklon ispod bora svake dame koja makeup i njegu lica shvaća jako ozbiljno. Kozmetičke kuće i robne kuće su predstavile razne verzije kalendara i svakodnevnog uživanja u blagu koji se krije u prozorčiću na kojem se nalazi i broj dana preostalih do blagdana. Smatrali su da je kozmetika puno bolja opcija od čokolade za blagdane i da je vrijeme da u tom periodu malo više mislimo na sebe i njegu naše kože.

Među prvim brandovima koji je predstavio svoj kalendar za ovu godinu upravo je poznata robna kuća Harrods. Prošle godine njihov se kalendar rasprodao rekordnom brzinom, upravo zahvaljujući pristupačnoj cijeni kalendara koji je krio sjajne luksuzne beauty proizvode. Ove godine, u kalendaru će se naći kultni proizvodi, ali i beauty noviteti s kojima će se njihovi kupci tek upoznati. Vrijednost proizvoda koji se kriju u kalendaru je 680 funti, a sam kalendar će od 1.10. biti dostupan po cijeni od 250 funti.harrods-2018-beauty-advent-calendar-front-1533807484

harrods-advent-calendar-2018-1533807418

Ovo su neki od proizvoda koji će se naći unutar kalendara: 111 Skin Black Diamond krema, Tata Harper Regenerating Cleanser, Nars Velvet Lip Glide, Bobbi Brown Long-wear Cream Shadow in 'Beach Bronze', Fresh Rose Face Mask, By Terry Compact Expert Dual Power in No7 'Sun Desire', Charlotte Tilbury Wonderglow, Huda Beauty Liquid Matte Material Girl, BioEffect EGF Serum, Clinique Fresh Pressed, Givenchy Rouge Interdit 13.

 

 

Foto: harpersbazaar.com

Članci koje smo odabrali za vas