chloeparfem naslovna


„Prije deset godina... ikona je rođena.“ Što ako miris može obuhvatit puni Chloé duh? Njegov ležeran, sofisticiran stil. Prirodan i spontan pogled na ženstvenost.

U svijetu parfema, Chloé Eau de Parfum je klasik kojem žene vjeruju već dugi niz godina. Nježan i ženstven miris koji spaja omiljene note ruže, pačulija i vanilije istovremeno je upečatljiv, no, ne i nametljiv. Njegova mirisna obitelj tijekom godina je samo rasla, a novitet predstavljen ove godine, povodom njegove desete godišnjice, parfem naziva Chloé Absolu de Parfum, ukrasti vaše simpatije nakon prvog dodira.

chloeparfem2

***

Suština Chloé stila

Poznata modna kuća slavi desetu godišnjicu svoje ikone koji je postao prepoznatljiv i cijenjen u svijetu parfema. Savršena kombinacija elegancije i svježine.

Visokokvalitetna ruža

Ruža, kao bezvremenski ženski element francuskih parfema, baza je ovog parfema. Iznenađujuća, spontana ruža utjelovljuje slobodu i slobodni duh Chloé žene. Ne trebamo spominjati njenu urođenu eleganciju.

Moderna bočica

Bezvremenska bočica i dragocjeni detalji, karakteristika su prepoznatljive bočice koja je oličenje stila modne kuće. Njena privlačnost je pojednostavljena. Geometrijska kocka ublažena je ovalnim poklopcem i romantičnim naborima koji asociraju na nabore na plisiranim haljinama.

Absolu de Parfum

2017.godine, lansiranjem Chloé Absolu de Parfum, Chloé parfem slavi svoju desetu godišnjicu. Neodoljiv miris koji pojačava potpis Chloe parfema. Absolu de Parfum je zatočen u prepoznatljivu modernu i delikatno naboranu bocu. Odraz apsolutne ženstvenosti je ručno vezana vrpca, obogaćena zlatnim koncem. Ovaj miris spada u kategoriju orijentalno-cvjetnih, a za njega je zaslužan parfumer Michel Almairac. Sada još bogatiji i strastveniji, Absolu de Parfum zasnovan je na ruži. Bogate drvenaste i cvjetne note su njegov sastavni dio. Neočekivan miris Damask ruže koja se nalazi i u originalu, sada je pojačan ružom centifolija iz Grasa. Pored najslavnijeg cvijeta miris prožima vanilija i njene baršunaste note, kojima dodir pačulija pruža poseban karakter. I sada je Chloé potpis upečatljiviji nego ikad.


Za ovu desetu godišnjicu, američka glumica Haley Bennett postaje muza Chloé parfema. Njen šarm, svježina i radost življenja predivno izražavaju Chloé ideal. U priči koju je režirala Stéphanie Di Giusto, Haley Bennett tumači Chloé ženu koja krči vlastiti put i gospodari svojom sudbinom. Fotograf Lachlan Bailey dočarava ličnost moderne Chloé žene spontanim crno-bijelim snimkom dok je Haley bez trunke šminke i kosom koja se vihori na vjetru. Prirodna i nesumnjivo slobodna.


MODAMO & Chloé te daruju Chloé Absolu de Parfum setom!

Ova strastvena bogata cvjetno-drvena kompozicija lako se može naći i ispod vašeg bora!
Kako biste osvojili neodoljivi blagdanski mirisni set sastavljen od Chloé Absolu de Parfum i kožne Chloé torbice potrebno je da:

1. Postanete službeni pratitelj MODAMO.info Facebook profila!
2. U komentarima ispod objave ovog članka na MODAMO.info Facebook profilu nam otkrijte koji je vaš omiljeni Chloé parfem!

Igramo se do 18.12. u 24h, kada ćemo putem alata Random.org odabrati dobitnika ovog mirisnog luksuznog seta. Pobjednika nagradne igre ćemo objaviti 19.12. u 12:00 h na službenom MODAMO.Facebook profilu. Sretno!Članci koje smo odabrali za vas