nude nijansa ruz nyx

Pinterest postaje sve popularnija društvena mreža, na kojoj njenoj njeni korisnici imaju dojam kao da listaju katalog sa inspirativnim informacijama koje dolaze u vidu fotografija, grupirane u razne rubrike. Već dugo vremena i brojni beauty urednici, uz recenzije blogerica i novinara, kroz pribadače na ovoj mreži traže nove beauty preporuke i info o proizvodima koje vrijedi probati.

 Nude ruž beauty je klasik koji će vašim usnama dati malo boje ukoliko kreirate no make-up look, a s druge strane neutralizirati make-up look koji naglasak stavlja na oči. U potrazi za savršeno postojanim nude ružem koji dolazi po pristupačnom cijenom, brojne dame su zavoljele NYX Soft Matte Lip Cream tekući ruž. Nijansa London pokazala se kao savršena kombinacija boje, teksture i sastojaka koji lijepo njeguju usne, zbog čega ovaj mat ruž postaje ugodan za nošenje kroz cijeli dan. 

Već je stekao sjajnu inspiraciju među beauty stručnjacima. Hoćete li ga vi dodati i u vašu kozmetičku torbicu?10a1a7c83dd5ffbccc826523c9b9e02d


Foto: Pinterest

Članci koje smo odabrali za vas