koza-miteseri

Ukoliko ste u potrazi za popularnim i novim trendovima za njegu kože, onda biste svoje istraživanje svakako trebali početi na Pinterestu. Mreža je to na kojoj ćete pronaći sjajne savjete, DIY tutorijale i proizvode koji vam daju sasvim novu percepciju čišćenja i detoksikacije kože.

Maske za lice od aktivnog ugljena, popularno nazvane crne maske proizvod su koji je na ovoj društvenoj mreži imao 100 puta više pretraživanja nego prošle godine. Osim što ih možete pronaći u susjednoj drogeriji, možete ih napraviti i u vlastitoj kuhinji.
Aktivni ugljen će očistiti stine pore, ostavljajući kožu glatkom i svilenkastom. Nakon korištenja maske, preporučljiva je masaža čistim kokosovim uljem, a masku je dovoljno koristiti dva do tri puta mjesečno za vidljive rezultate. Ukoliko želite sami napraviti ovu masku za lice, potrebna vam je žlica meda, aloe vera, vode te aktivni ugljen. Med će djelovati kao dodatni antioksidant, aloe vera ima protuupalno djelovanje i vlaži kožu, zbog čega će zajedno dati sjajne rezultate.

koza-miteseri2

Foto: Pinterest

Članci koje smo odabrali za vas