bu kampanja2

Mostarka Belma Brajević zaštitno je lice nove mirisne linije Golden Kiss, branda B.U., koji djevojkama poručuje Slavi sebe bez filtera /Celebrate every you with no filter.

U vrijeme „umjetne ljepote“, koja promovira bijeg od prirodnog i obaveznu upotrebu raznih filtera prilikom slikanja beauty trenutaka, brand B.U., u predstavljanju novog mirisa Golden Kiss, odlučio je odvažiti se i komunicirati suštinu, ohrabrivši djevojke da slave prirodnu ljepotu i žive prema vlastitom raspoloženju i željama, kreirajući nove trendove, kao što je #Bunofilter.

Za predstavljanje novog mirisa odlučili su model potražiti upravo među djevojkama koje odluče slijediti novi trend. Tako je brand B.U. izbor modela za zaštitno lice kampanje organizirao putem specijalno dizajniranog microsite-a, #Bunofilter, gdje su djevojke iz cijele BiH bile pozvane da postavljaju svoje fotografije što prirodnijeg izgleda i obavezno bez filtera. I ideja vraćanja izvornoj ljepoti postala je trend, jer mnoge od njih su odlučile: Slaviti sebe, bez filtera! Na microsite-u u konkurenciji bile čak 1622 fotografije, a pobjedu je odnijela 20-ogodišnja Belma Brajević.

bu kampanja

„Za takmičenje sam saznala putem Facebooka i privukla me ideja prirodne ljepote, jer smatram da se trebamo vraćati tim vrijednostima. S obzirom da je ovo moje prvo profesionalno iskustvo u modelingu moram priznati da sam izuzetno zadovoljna kako je protekao photoshooting za kampanju branda čije proizvode inače koristim i volim. Jedna sjajna saradnja, koja mi je donijela mnogo uzbuđenja“, poručila je Belma.

U okviru natjecanja djevojke su fotografijama slale različite poruke, kao što su romantic, wild, free, spicy, passionate, in love. Pored glavne nagrade, brend B.U. je tokom kampanje učesnice nagrađivao i vrijednim tjednim nagradama, a u vodećim bh. gradovima upriličene su i brojne promocije na kojima se mogao testirati novi miris, Golden Kiss.

Članci koje smo odabrali za vas