kosa smedenijanse

Kada su u pitanju trendovi u svijetu frizura i tehnike farbanja, iz sezone u sezonu svjedočimo novitetima koji za cilj imaju probuditi dodatnu dozu samopouzdanja i unijeti zaigranu notu u naše frizure. 

S dolaskom jeseni napuštamo pomalo hladne platinum nijanse i odajemo počast toplim i vatrenim tonovima u našoj kosi. Naglasak je na bojama i tehnikama koje samo dodatno naglašavaju prirodnu boju kose i u središte stavljaju sve nijanse smeđih i crvenih tonova.

Zbog toga ne čudi što se kao mini trend među damama popularizirala boja inspirirana raskošnim nijansama jesenskog lišća koje stvaraju ženstven izgled. Dakle, riječ je o trodimenzionalnoj nijansi koja izgleda kao da se lišće upravo sjaji na jutarnjem suncu. Pramenovi u ovim nijansama dat će živost kosi, te vam pomoći da napravite efektnu promjenu frizure koja će obilježiti sezonu pred nama. Izgleda da su boja čokolade i boja cimeta uz ovaj trend dobile sjajno društvo kao jedan od popularnijih zahtjeva na frizerskim stolcima ove jeseni.

kosaboje 1

foto via @thefoxandthehair

kosaboje 2

foto via @samanthacusicklondon

kosaboje 3

foto via @bluetitlondon

kosaboje 4

foto via @joshwoodcolour

Članci koje smo odabrali za vas