siske naslovna

 

 

I iako se ponekad čini da nam šiške instant smanjuju kreativnost kada je u pitanju kreiranje zanimljivih frizura, one su zapravo sklone transformacije i ovisno o stilu koji birate možete kreirati sjajan beauty look koji će biti prepoznatljiv.

Važno je jedino voditi se onima koji odgovaraju vašem obliku lica. Djevojke sa srcolikim oblikom lica radije će birati kraće i šiške sa strane dok će dame sa ovalnim oblikom lica voljeti razdjeljak po sredini i guste šiške koje prekrivaju skoro cijelo čelo. Za djevojke sa duguljastim oblikom savjetujemo izbor dugih šiški koje padaju niz lice, a djevojke s kvadratnim oblikom lica željeti će stilizirati duge šiške i šiške na stranu. Okrugli oblik lica voljeti će šiške podijeljene na dvije strane koje skoro pokrivaju čelo ili čak pomalo prekrivaju oči u stranu, dok će lice u obliku triangla uživati u šiškama sa strane koje su malo duže ili onima podijeljenima na dvije strane. Koje šiške će te vi rado odabrati kao dio svog novog i svježeg izgleda? Što kažete na 50 celebrity izdaja kao inspiraciju? 


Foto: glamour.com, popsugar.com, pinterest.com, stylebistro.com, huffingtonpost.com, stylenoted.com, zimbio.com, instyle.com, teenvogue.com, byrdie.com

Članci koje smo odabrali za vas