minisuknja naslovna


Kako biste uz haljinu ili kratke hlače izgledali chic i sofisticirano, važno je pametno odabrati modne dodatke, kao i košulju koja će savršeno dočarati vaš osobni stil te pružiti najbolju sliku o vama. Uz to, itekako je važno da vaše noge izgledaju lijepo i njegovano, u čemu će vam, posebice nakon duge i hladne zime, pomoći sljedećih par trikova.


#KORAK BROJ 1
Kako biste potaknuli cirkulaciju, riješili se tragova isušene kože, na kožu nanesite piling od kave. Kava će zahvaljujući svojoj teksturi učinkovito otkloniti odumrle stanice kože, ali i pomoći smanjiti celulit te zagladiti narančinu koru. Za prirodni piling koji možete i sami napraviti doma, potrebno je pomiješati šalicu kave, pola šalice kokosovog ulja te par kapi eteričnog ulja ružmarina ili naranče. I voila!

minisuknja 2


#KORAK BROJ 2
Kako biste bili sigurni da će vaše noge biti svilenkaste, pazite da birate britvicu i kremu za depilaciju koji neće ostaviti sitne rane ili prouzrokovati osip i crvenilo. Kvalitetna britvica koja savršeno odgovara vašem tipu kože treba biti neizostavan dio vaše kupaonice.

#KORAK BROJ 3
Hidratacija i sjaj. Pazite da vašu kožu redovito nahranite, posebice nakon depilacije, a ako vaše kombinacije podrazumijevaju haljine i suknje midi ili mini dužine, na noge nanesite i bademovo ili kokosovo ulje. Neka doslovce sjaje!

#KORAK BROJ 4
Ukoliko želite, dok vaše noge ne postane preplanule i samim time sunce skrije sve ožiljke od naših dogodovština i padanja u mladosti te proširene vene, uz pomoć pudera za tijelo ili spreja za samo tamnjenje, vašim nogama možete dati blagi osunčani izgled. 

 

Foto: sincerelyjules.com

Članci koje smo odabrali za vas