vrucine

Kada živa na termometru ne surađuje s vašim tempom i hodanje gradom se pretvori u maraton, nemamo drugog izbora nego prihvatiti se svih pomagača koji nam tu malenu muku mogu skratiti.

Za početak, nešto možete napraviti već pri ustajanju ujutro tako što ćete dan započeti čašom vode i laganim, ali hranjivim doručkom. Brige oko dobivanja sunčanice tokom dana umanjiti će se ukoliko svoju torbu opremite pomagalima koji će čekanje u redovima, trčanje po tortu na drugi kraj grada i iznenadni sastanak van grada učiniti lakšim i podnošljivim. Ne brinite mi smo za vas napravili listu, a na vama je samo da napravite snimku zaslona. Ugodna sljedeća šetnja, drage naše.  

#1 VODA

Pijte puno vode! Ne želimo zvučati kao vaše mame, ali ona će vas jedino stvarno regenerirati, dati vam snagu i mali boost da stavite kvačicu na baš svaku obavezu koju ste imali tokom dana.  

e7347c51d9702ceb53ef0c425c3bb0d9

 

#2 LEPEZA

Kako bi se beskrajni red u banci ili nepodnošljivi bus učinili ipak izvedivim poslijepodnevnim događajima.

#3 SUNČANE NAOČALE

Sunčanica je itekako moguća na ovakvim temperaturama i iako se ne preporuča izlazak vani od 11:00h do 16:00h, vi jednostavno morate izaći? Onda ne smijete nikako zaboraviti svoje sunčane naočale koje će osim preuzimanja uloge  savršenog modnog dodatka maksimalno pokazati i svoju osnovnu svrhu.

#4 KAPA/ŠEŠIR

Što god bolje ide uz korak s vašim stilom. Ovaj komad nije MUST ali svakako imajte u obzir da osim u zaštiti od sunca može učiniti tu nisku pundžu svježom frizurom za dane slične onima u Sahari.

#5 OSVJEŽAVAJUĆI SPREJ ZA TIJELO

Revolucionarno otkriće koje će vaše pretrčavanje s jednog kraja grada na drugi olakšati i podsjetiti vas da ste čovjek. Odmah nakon što popijete neznatnu količinu tekućine.

SAVJET PLUS: Imajte na umu ne nanositi parfeme intezivnog mirisa i radije birajte laganu i prozračnu odjeću i obuću. Također, uvijek sa sobom imajte malenu kopču ili gumicu za sve sate u danu kada vam dođe da ošišate svu svoju kosu.

P.S. Sladoled uopće nije loša ideja.

Foto: Pinterest

Članci koje smo odabrali za vas