ajla beauty rutina modamo

Voditeljicu bloga Ma Petite teško ćete ne zamijetiti na društvenim mrežama. Ajla je svoj blog pokrenula iz ljubavi prema modi i fotografiji. Ostvarila je brojne suradnje s domaćim brandovima, a njen neobičan stil uvijek rezultira unikatnim odjevnim kombinacijama dostojnim street style izvješća.

Davno nam je otkrila da među svoje modne uzore ubraja Alexu Chung, Miroslavu Duma, Oliviu Palermo i sestre Olsen, a danas smo odlučili s njom razgovarati o malim ženskim beauty tajnama.
Kako izgleda njena jutarnja beauty rutina, kako se brine o svojoj koži, ali i koje je njeno tajno beauty oružje saznali smo kroz simpatičan razgovor. Pogledajte!

1.  Kako izgleda tvoja jutarnja rutina?

Dok ustajem iz kreveta moj mačak, Koko me prati u stopu do kuhinje gdje se prvo pobrinem o njegovom doručku, a potom pripremam kafu i mali slatki doručak za sebe. Potom se Koko vrti oko mene sve dok ja uživam u mirisu jutarnje kafe ili crnog čaja, pregledam sta je novo na društvenim mrežama i svoje obaveze bilježim u moj omiljeni Chicovnik. 

01

02

 

2. Bez kojeg kozmetičkog preparata ne možeš zamisliti dan?

Ne volim biti ovisna o kozmetičkim preparatima, ali moj dan ne bi bio potpun bez Olival čarobnog, zlatnog ulja koje može da se nanosi na tijelo, lice i kosu i Loreal total repair double seruma kojeg nanosim na vrhove kose. 

03

3. Moja tajna zdrave i hidratizirane kože je...

Tajna zdrave i hidratizirane kože je u tome da svako jutro i navečer pred spavanje lice umijem toplom vodom i Dove sapunom, a potom lice namažem hidratantnom kremom Dove proizvođača. Iako je svaki moj dan ispunjen brojnim obavezama, trudim se priuštiti sebi bar pola sata za kratki poslijepodnevni san, a u tome mi pomaže moja roza maska za oči. 

04

4. Moje tajno beauty oružje je?

Moje tajno beauty oružje je ne pretjerivati s korištenjem razno raznih kozmetičkih preparata. Potrebno je odabrati određeni proizvod koji odgovara tipu kože koju imate i koristiti samo njega. 

5. Što radiš kako bi ostala fit i zdrava?

Trudim se da u toku dana se što više krećem, izbjegavam prijevozna sredstva i mnogo pješačim, a osim toga trudim se unositi što više voća i povrća, a izbjegavam brzu hranu i velike količine slatkiša. 

6. Koje preparate koristiš za čišćenje lica?

Kako sam prethodno napisala, najčešće za čišćenje lica koristim samo sapun i toplu vodu, međutim nekad koristim i Nivea mlijeko za čišćenje lica. 

05

​7. Koji proizvodi su tajna tvog večernjeg make-up looka?

Jedna sam od rijetkih koja se sa šminkom ne može sroditi. Uvijek je šminka neki višak na mome licu i često se osjećam nelagodno ukoliko osim ruža za usne nanesem puder ili rumenilo. Međutim ponekad prilike poput foto shootinga ili večernjeg izlaska zahtijevaju nanošenje većih količina šminke i u tim situacijama koristim sljedeće.

06

​8. U koje beauty tretmane investiraš svaki mjesec?

U posljednje vrijeme mnogo pažnje posvećujem svojoj kosi. Prelaskom u plavu boju kose sve je postalo mnogo komplikovanije, tako da sam primorana često na odlaske u salon i farbanje izrastka a samim tim potrebno je osigurati i zaštitu kako ne bi došlo do oštećenja kose. Osim odlazaka na farbanje često investiram i u preparate za njegu kose koje koristim kući. 

08

9. Koji je najbolji beauty savjet koji si dobila?

Nikad ne možete imati previše parfema.

09


Članci koje smo odabrali za vas


 


 

danas nosimo1

Top prica blagdani vodic

insta nsl