manikure nsl

Prema planerima vjenčanja, manikura je obveza koju rješavate dva dana prije velikog dana. Na taj način vaša manikura će biti uredna, dotjerana i baš onakva kako ste zamislili dok na plesnom podiju budete plesali s vama dragim ljudima.

suncanje

Prema podacima Svjetske zdravstvene organizacije godišnje se u svijetu dijagnosticira između dva do tri miliona zloćudnih tumora kože, od čega 160.000 melanoma – najzloćudnijeg tumora kože koji bilježi sve veći porast među adolescentima i populacijom od 25 do 35 godina.

baleadm

 

Kako bi utjecali na podizanje svijesti školaraca o važnosti redovne higijene ruku kompanija dm je danas u tri osnovne škole u BiH uručila donaciju od ukupno 705 litara tečnog sapuna dm marke Balea. Po 470 komada ovog osnovnog proizvoda za higijenu, odnosno po 235 litara, dostavljeno je školama koje su na inicijativu  dm {ZAJEDNO} za zdrav život, prijavile projekte vezane za unapređenje higijene učenika: OŠ „Sveti Sava“ u Foči, OŠ „Safvet-beg Bašagić“ u Visokom i OŠ „Buna“ u Mostaru.

nudenokti

Nude nijanse na noktima su čest odabir brojnih dama budući da izgledaju elegantno i sofisticirano, vizualno čine naše prste dužima i sjajno se slažu s našom jarko crvenom haljinom, ali i crnim kaputom. Ova nenametljiva manikura laska ženama svih dobi i stilova, a na vama je samo da pronađete idealnu nijansu – ovisno želite li hladan ili topao podton laka.

maslinovoulje naslovna

Volimo ga u onim malenim zalogajčićima sa prepečenim kruhom i rajčicama, uz fete sira i u salatama. Riječ je o neodoljivom produktu maslina, njihovom ulju koje dokazano liječi, obnavlja, njeguje i još k tome je jako ukusno. Osim što je predivno nasljedstvo zanata naših predaka i dio stoljetnih tradicija mnogih obitelji, maslinovo ulje ima još jedan zanimljiv nadimak koji povlači još iz antičkog doba, a to je ni više ni manje nego 'tekuće zlato'. Od kose do kože, pomaže u svemu, a kako i zašto čitajte u nastavku.

vrucine

Kada živa na termometru ne surađuje s vašim tempom i hodanje gradom se pretvori u maraton, nemamo drugog izbora nego prihvatiti se svih pomagača koji nam tu malenu muku mogu skratiti.

nokti nsl

Znali ili ne, vaši nokti su u vezi s vašom prehranom još od vašeg rođenja i čisti su odraz zdravlja vaših kostiju i cijelog organizma. Srećom danas postoje pravi mali nutritivni pomagači koji će vam rado pomoći ojačati strukturu vašeg nokta. Zaboraviti ćete na buđenje noktima koji su dobili listiće jer je cistein (neesencijalna amino kiselina) u hrani koju vam namjeravamo preporučiti sastavni dio proteina i glavni tvoritelj lijepih, zdravih i čvrstih noktiju. Da je uistinu lako baciti pozornost na svoju prehranu i tako u svakodnevnu rutinu uključiti osnaživače noktiju, dokazujemo kroz 6 namirnica u nastavku koje možete naći u obližnjem supermarketu ili tržnici.

suncanje naslovna

U ljetnim mjesecima, par sati plesa na koktel zabavi na vrhu zgrade, vožnja autom ili san na plaži s naramenicama od kupaćeg kostima na ramenima mogu ostaviti traga na vašoj koži. 

teenvogue how-to-do-hidden-pearl-nails

Ukoliko već neko vrijeme razmišljate kako da upotpunite vašu rutinu nošenja crvenog i bijelog laka na noktima, ovaj beauty tutorijal će vam sjajno doći. Vrlo je jednostavan, a rezultati će vam sigurni smo, svaki put mamiti osmijeh na lice i motivirati vas da svakome pokažete još jedan chic način kako nositi bisere. Riječ je o tutorijalu koji je poznata nail art umjetnica osmislila u suradnji s Teen Vogue.

02

Baš kada ste pomislili da ćete još par tjedana provesti bez druženja s plažom i suncem, stižemo sa prirodnim losionom zbog kojeg uopće ne morate napuštati udobnost svog doma. Sve što će vam trebati jeste kakao u prahu koji je čist i u sebi nema nikakvih dodataka (te podatke možete pronaći na omotu kada budete kupovali kakao) i losion kao bazu. Biti tamniji za nekoliko nijansi nikada nije bilo lakše, stoga brzo do kuhinje i započnite pripremu svog novog najdražeg beauty proizvoda, a sve upute možete pronaći u nastavku.


 

danas nosimo1

top prica ensar jesen

insta nsl