beautylook naslovna


Osjećaj samopouzdanja i shvaćanje ljepote uvijek su bili vezani uz izlazak iz zone ugode, mnogo zabave i kršenje pravila. Zbog toga ne čudi što smo odavno u našu kutijicu s make-upom pospremili proizvode koje možemo koristiti na više načina. Tako na primjer ruž ne mora biti nužno vezan samo za naše usne. Kremaste formule ruževa idealne su za nanošenje na obraze ili očne kapke.

Ovisno o nijansama koje preferirate i tubicama koje nosite, kada imate samo malo vremena za dotjerivanje, on vam može biti odličan alat. Naravno, ova vještina neće postati dio vaše svakodnevne rutine, no, odličan je SOS saveznik kada na licu imate tek malo maskare i puder. Kako se i vi možete poigrati s omiljenim ružom, donosimo u nastavku.

#Sočne usne s fade out efektom
Ove godine, make-up stručnjaci su se odmaknuli od strogog iscrtavanja rubova usana. Naglasak je na sredini, neka sredina usana bude izražajnije nijanse, a prema rubovima, neka nijansa bude svjetlija. Upotpunite s balzamom za usne.

01


#Koraljni tonovi na usnama i obrazima
Volite nude tonove i svijetle  narančaste tonove? Zašto ruž u omiljenoj koraljnoj nijansi ne biste dodali na usne, ali i obraze?

 

03


#Smeđi tonovi na usnama i kapcima
Ok, imate još uvijek onaj ruž u smeđim tonovima koji smo svi nosili prošle godine? Uz pomoć njega kreirajte smokey eyes na kapcima i dodajte usnama još malo boje.

04

 

#Think pink
Ukoliko želite licu dati svježinu, osim na usnama, nosite ružičaste sjene i na kapcima. Birajte svijetle tonove i nanesite ju duž kapka i donjih trepavica za ženstven make-up look.

 

05#Crveni ruž
Kad imate svega jednu minutu za dotjeran izgled, nanesite perfektno crveni ruž na usne. Rezultat? Blistav osmijeh.

06

 

 

 

 

 

 

Foto: byrdie.com

 

 

Članci koje smo odabrali za vas