make up ivana brdar nsl

Svaka nova sezona sa sobom nosi nove trendove, što je zapravo sjajna stvar, jer kako bismo se inače odvažili isprobati novu tehniku nanošenja tuša, pružili šansu novoj nijansi ruža koja ima sjajne predispozicije da dobije titulu naše omiljene ili se odvažili na novi proizvod u našoj beauty torbici?


Upravo zbog tog osjećaja nečeg novog i svježeg, ove jeseni jedva čekamo isprobati beauty novitete.
A kada pričamo o beauty novitetima, Ivana nam je otkrila koje su make-up poslastice vrijedne vaše pažnje.# LOOK 1

Svježa, zdrava i čista koža je ono što je uvijek u modi, pa tako i ove jeseni. Nakon što se pobrinete da je vaša koža zadovoljna svakodnevnom njegom koju joj pružate, možete se baciti na zabavni dio uljepšavanja vašeg lica.
Prvi look koji bih preporučila je savršen za sve hladnije dane koji su pred nama. Na hidrirano lice, nanesite tečnu podlogu, u kombinaciji sa korektorom ili kamuflažnom kremom, ukoliko je potrebno. Naglasak stavljamo na tamne glossy usne. Budući da ovakav tip ruževa nije postojan kao sto su mat ruževi, da bi boja na vašim usnama bila što postojanija, prije ruža, stavite primer za usne. Obrve su prirodne, začešljane prema gore, bez pritiska da svaka dlačica mora biti na svome mjestu. Sjene neka budu neprimjetne, a naglasak neka bude na trepavicama, dobro izvučenima vašom omiljenom maskarom. Ukoliko želite, možete staviti i bijelu kajal olovku unutar donjeg kapka.

11

# LOOK 2

Drugi look koji ću vam preporučiti,  meni je omiljeni ove jeseni. Fokus je na očima, kapcima obojenim narančastom ili pink prozračnom nijansom. U kombinaciji sa maskarom, ovaj look će od svjetlijih očiju napraviti  reflektore koje će primijetiti apsolutno svatko tko vas sretne tog dana. Na usnama sjajilo, a na obrazima nosimo kompatibilno rumenilo. Koliko god vam ponekad izgledalo da su jake boje u vašim paletama apsolutno neupotrebljive, probajte, pa se zaljubite u svoj odraz u ogledalu.

04

 

# LOOK 3

Treći look vraća grunge trendove ponovo na scenu, koje također možemo vidjeti na svakom koraku. Za ovakav look potrebna vam je kvalitetna crna olovka za oči te pigmentirana crna i siva sjena. Ukoliko vaš smokey eyes ispadne i malo mrljav, upravo je to ono sto se traži. 

10

Ako pak smatrate da vam je to ipak previše ili se ne osjećate najbolje noseći taj look, vi sa malo više pažnje kao i daškom srebrnog pigmenta,  možete napraviti savršen glam look za večernji izlazak. U tom slučaju vaše lice zahtjeva savršenu podlogu, koju možete upotpuniti tamnim ružem, ukoliko ste spremni biti zvijezda večeri.

07

 

# LOOK 4

Prije nego predstavim posljednji look prvo ću vam postaviti pitanje. Zašto ruž mora biti crven, kada može biti tako primjetan u toj senzualnoj i pomalo luckastoj narančastoj nijansi? Izaberite nijansu koja najbolje odgovara vašem tenu i imate pun pogodak. Vašem licu ce biti dovoljna lagana podloga, počešljane obrve, maskara i boja usana koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim, pa ni vas same.

09Za MODAMO.info piše: Ivana Brdar

Članci koje smo odabrali za vas


 


 

danas nosimo1

Top prica blagdani vodic

insta nsl