modamo my factor video nsl

Jeste se kada zapitali što je ljepota za vas? Pune usne? Plave oči? Okruglo lice? Max Factor je od 1909. godine jedan od najboljih prijatelja isticanja ženske ljepote, a ove godine su si dali zadatak da odgovore na vječno pitanje – Što ženu čini lijepom?

Nakon pomnog proučavanja došli su do veoma jednostavnog odgovora. Naime, svaka žena ima ono nešto po čemu je posebna. Ono što upravo nju čini drugačijom od drugih. Unikatnom i jedinstvenom. To je njezin faktor.

Faktor koji je potrebno istaknuti, naglasiti i s ponosom pokazati svijetu.

Upravo zato smo zamolili tri bh.blogerice, Miu Kozo, Ernu Saljević i Taidu Nazraić, da s nama podjele priču o svom faktoru koju donosimo u našem sasvim osobnom i iskrenom beauty videu.

modamo my factor backstage 07

Na snimanju videa smo uz pomoć vizažistice Aide Mahmutović faktore naših blogerica ponosno i istaknuli koristeći zvijezde Max Factor brenda kao što su Lasting puder, Pan stik, Creme Puff kameni puder, Creme Puff rumenilo, Lipfinity ruž i Colour Elixir ruž, a koje ćete uskoro moći pronaći po posebnim ponudama u svim dm poslovnicama širom BiH.

Što je jedinstven faktor svake od naših blogerica, te kako su ga otkrile i ponosno pokazale svijetu, pogledajte u videu ispod i svakako nam kroz svoje beauty fotografije i videa koristeći hastag #myfactor otkrijte koji je vaš faktor koji vas čini posebnom.

Produkcija: MODAMO.info

Modeli: Mia Kozo, Erna Saljević i Taida Nazraić

Make-up: Aida Mahmutović za Max Factor

Frizura: Ogledalce

Fotografkinja: Aida Redžepagić

Asistentica fotografkinje: Emina Smaka

Video: Emir Džanan

Članci koje smo odabrali za vas