naslovna

Ponekada se cijelog tjedna ne posvetimo dovoljno odmoru i našem vremenu za opuštanje. Kako se to ne bi ponavljalo, odlučili smo si dati vodič kako rekreirati blogerske trenutke opuštanja sa Instagram fotografija u koje bismo nerijetko i poželjeli ući.

Kada govorimo o opremi, sve što će vam trebati jesu mirisne svijeće i čaša omiljenog vina. 

#1 Pretvorite svoj dom u spa dom

Opuštajuća glazba, pospremljene sobe, detox uz čajeve, svježe cijeđene sokove kao i hodanje uokolo u ogrtaču i papučama će odraditi svoje, vjerujte nam.

04

#2 Napravite veoma bogatu kupku

Je li netko spomenuo pjenu? Za bogatu kupku čak ne morate birati skupocjene bombe za kupanje, umjesto toga izaberite morsku sol koja je zdrava i opušta mišiće. Nakon kupke svakako se počastite blagom masažom svojim najdražim uljem ili hidratiziranjem.

#3 Napokon se malo više posvetite njezi lica

Blogerice ovaj dio ozbiljno shvaćaju, te su spremne uložiti više vremena i novca u njega. Stoga, uklonite šminku, počnite sa dubinskim čišćenjem, zatim provedite neko vrijeme sa licem u pari kako biste otvorili pore lica. Tada možete započeti  sa svojim tretmanom uklanjanja mrtvih stanica kože i na kraju završiti tretman sa dubinskom hidratacijom.

#4 Tretman noktiju

Uklanjanje zanoktica, druženje sa rašpicom i zatim nanošenje slojeva oko kojih će sve djevojke na idućoj kavi imati razne upite. Pokažite što znate.

Foto: pinterest.com 

Članci koje smo odabrali za vas