-2134597-1490479908.640x0c

 

Kada je u pitanju ljepota vaše kože, točna je ona da ona dolazi iznutra, točnije iz kvalitete namirnica koje konzumirate. Za potpunu hidrataciju kože i njen blistav izgled potrebne su namirnice koje su bogate antioksidantima, vitaminom C, kolagenom i amino kiselinama uz koje vaše lice nikada neće izgledati umorno.

tus tutorijali

Ukoliko se i vama još uvijek, bez obzira što tuš za oči (nevažno u kojem  obliku) u vašoj kozmetičkoj torbici boravi već nekoliko mjeseci ili godina, čini da vaša verzija klasične linije tuša na očima uvelike odudara od standarda, onda je sada možda pravo vrijeme da idete na popravni ispit iz ove tehnike.

modamo my factor vizuali nsl

Kroz #MyFactor video s našim blogericama, Miom, Ernom i Taidom smo otkrili što je njihov faktor i ono što ih čini posebnom, a sada je vrijeme da i vi otkrijete svoj faktor.

modamo my factor video nsl

Jeste se kada zapitali što je ljepota za vas? Pune usne? Plave oči? Okruglo lice? Max Factor je od 1909. godine jedan od najboljih prijatelja isticanja ženske ljepote, a ove godine su si dali zadatak da odgovore na vječno pitanje – Što ženu čini lijepom?

modamo my factor backstage nsll

Brand Max Factor je saznao da iza ljepote svake žene stoji jedinstven faktor kojeg svaka žena ima, te je okupio timove širom svijeta kako bi pokrenuo jedinstvenu kampanju pod nazivom #MYFACTOR.

naslovna

Ponekada se cijelog tjedna ne posvetimo dovoljno odmoru i našem vremenu za opuštanje. Kako se to ne bi ponavljalo, odlučili smo si dati vodič kako rekreirati blogerske trenutke opuštanja sa Instagram fotografija u koje bismo nerijetko i poželjeli ući.

maskezalice

Ako tjedan započinjemo velikom šalicom crne kave i croissantom, nedjelju želimo započeti opuštajućom maskom za lice i neodoljivim palačinkama. Cvrčci nam uopće ne smetaju, upravo suprotno, savršeno su se uklopili sa latino ritmovima koji dolaze iz našeg dnevnog boravka, dok mi plešemo u kuhinji i cijedimo limun te vadimo grčki jogurt na stol.

koza nsl

Briga o licu alfa je i omega lijepog i njegovanog lica. Bez obzira na vrstu vaše kože, sunce može ostaviti neželjene posljedice kao što su crvenilo, suha koža i akne, pa i bore. Kako spriječiti, a ne liječiti, uživati bez posljedica na suncu ovog ljeta, izdvojili smo kroz 6 stvari koje biste trebali prestati raditi odmah. Da, to znači prestati s jakim sredstvima za čišćenje lica, prevelikim izlaganjima suncu i općenito preskakanjem i zanemarivanjem česte brige o licu.

665f05eaa4e15dcf4882a5ef62a36905--fall-hair-thick-eyebrows

Znamo – i nama se događalo da smo par puta pomaknuli naš termin kod kozmetičarke ili se jednostavno nismo dovoljno družili sa onim čudotvornim alatima koji nas u samo par poteza rješavaju nepotrebnih dlačica u području obrva. Ukoliko ste se i vi u tim trenutcima skrivali ispod oversized naočala, vrijeme je da isprobate ovaj jednostavan make-up trik kojem su vjerni i celebrity vizažisti. Do skorog tretmana uklanjanja i uređivanja obrva, ovaj make-up trik je za idealan za vas.  Klik!  

marijana vizazistica

U ljetnim mjesecima naša koža žudi za bronzerima, upečatljivim nijansama ruža koje će dodatno naglasiti naš osmijeh te termalnom vodom koja se brine da naš make-up ostaje postojan kroz cijeli dan. U potrazi za make-up lookovima koje možemo nositi od jutra do večeri, savjet smo potražili od bh.vizažistice Marijane Bošnjak koja je izdvojila 3 sjajne preporuke.