gel nokti
U zauzetoj svakodnevnici, opcija gela za nokte mnogim damama se čini kao itekako pametna ideja, budući da uz njega nokti izgledaju lijepo, uredno i dotjerano. Upravo zbog svakodnevnih obveza i iznenadnih situacija zbog kojih naša dnevna putanja se završi na potpuno drugom djelu grada, preskočimo zakazan termin kod naše kozmetičarke i ne odemo na tretman skidanja gela. Tada često nastupi ružna navika struganja gela u udobnosti doma.

dm look

Ovog proljeća pokažite hrabrost za boje!
Proljeće je i vrijeme je za boje. Svima koji pitaju koje, reći ćemo: upravo one koje želite na sebi jer je sve dopušteno! Birajte make up koji će naglasiti vašu individualnost, pokažite hrabrost za boje i stvorite svoj proljetni look koji će učiniti da budete primijećeni! U tome će vam sigurno pomoći nova kampanja dm-a i partnera koja otkriva mnoštvo beauty savjeta, nudi brojne pogodnosti i nagrađuje vas! Naime, do 2.5.2017. zajedno s partnerima, dm kao trendseter na području njege i ljepote, predstavlja šest proljetnih dm look-ova inspiriranih IN bojama.

podignute frizure

Sa obzirom da nas još uvijek prati dosta varljivo vrijeme, zbog čega naša kosa, iako precizno stilizirana u blage lokne, ne surađuje s nama, pronašli smo par opcija koje će izgledati dotjerano, a ne zahtijevaju puno vremena. Naime, kada smo u žurbi i čeka nas dan ispunjen trčanjem s jednog kraja grada na drugi, kosu volimo skloniti s lica, a opet ne želimo da loša frizura skrene pozornost s naših novih cipela s mašnom ili balonera sa zabavnim printom.

negin naslovna

Za zdravu i sjajnu kosu najvažnija je njega, a ona počinje od vaše kupaonice. Regenerator će vašoj kosi ponovno udahnuti život i pomoći da dobije potrebnu njegu i hidrataciju. Ovisno o tipu kose birajte i regenerator – ako imate normalnu kosu dovoljan vam je standardni regenerator, no ako imate oštećene, ispucane vrhove ili obojanu kosu onda vam je potreban regenerator koji je bogatiji s hranjivim tvarima. Uvijek ga nanesite duž vlasi, nemojte ga trljati u tjeme i raščešljajte kosu, kako bi se on pravilno rasporedio, a kako biste pojačali njegov učinak, držite ga duže na kosi.

nokticvijece manikura
I dok smo već pronašli bezbroj stilskih formula koje nam otkrivaju kako nositi cvijeće u dnevnim kombinacijama na nešto drugačiji način i kako kreirati neodoljiv buket od božura, manikeri su pronašli rješenje kako da cvijećem ukrase i naše nokte. Manikura s prešanim cvijećem.

nudenokti naslovna
Oni su elegantni i sofisticirani i vašim noktima daju svježinu i malo boje, zbog čega su odličan odabir u danima kada ne želite nametljivu manikuru. Lakovi boje mesa, kako se popularno nazivaju nude nijanse laka, laskaju svakoj ruci budući da vizualno izdužuju prste i slažu se s gotovo svakom kombinacijom koju birate. Iako proljeće obično znači nešto veselije nijanse na našim noktima, prema Pinterestu, upravo je nude nijansa Essie laka, 'Topless & Barefoot, najpopularnija među njegovim korisnicima.

makeup naslovna trendovi proljece

Još tijekom tjedana mode, bilo je jasno da će svjež izgled lica i prozračan make-up zavladati ovog proljeća. Naglasak će biti na rumenim obrazima, sočnim usnama i eyelineru koji je dobio kreativan izgled. O vodećim trendovima razgovarali smo s vizažisticom Ivanom Brdar, koja je za MODAMO.dala osvrt na vodeće diktate u svijetu make-upa.

kosa rast

S dolaskom (pro)ljetnih dana, u nama polako raste želja za što dužom i bujnijom kosom i odjednom imamo osjećaj da naša kosa presporo raste i u potrazi smo za čarobnim riješenjima koji će popraviti cijelu stvar. Naša kosa, kao i ostali dijelovi tijela predmet su naših navika i  rutine, te su u zavisnosti od naše prehrane. Prehrana siromašna vitaminima i željezom, prečesto tretiranje kose, nedostatak sna – sve su ovo aktivnosti koje mogu utjecati na lomljenje dlake i njen usporeni rast. Zbog toga smo u nastavku izdvojili 5 aktivnosti zbog kojih vaša kosa možda raste sporije i kako ih možete promijeniti i smanjiti negativne učinke istih.


maxfactor jasamdiva makeup 03

Neovisna i dinamična žena modernog doba ne boji se biti primijećena i rado svojim modnim odabirima, make-upom koji nosi i parfemskim notama koje bira stvara jasnu sliku o svom karakteru i stilskim afinitetima. Inspiraciju pronalazi u ženama koje ju okružuju i rado od njih posudi koji stilski trik i make-up savjet, kako bi iz dana u dan izgledala poput moderne dive.

mrsavljenje naslovna
Stiglo je vrijeme u kojemu se malo više počinjemo brinuti oko vlastite prehrane i onoga što unosimo u organizam. Radije ćemo birati smoothie umjesto kriške kruha sa džemom ujutro kao i zeleni čaj umjesto kave, ali pri tim naglim prijelazima iz svakodnevnog jedenja nezdrave hrane u nešto zdravije prehrambene navike često zaboravimo nekoliko sitnica koje su značajne i presudne. Prije no što se bacite na sljedeću dijetu ili nove vježbe, informirajte se o tome na što biste svakako trebali obratiti pozornost.