knjige naslovna

 


Bez obzira na dob, stil ili posao kojim se bavite, uvijek u svakodnevici ima prostora za još malo inspiracije. Knjige su tu naš omiljeni saveznik, budući da su one bez sumnje sjajan način opuštanja, prava poslastica koja nas hrani iznutra i prenosiva mudrost koju svakodnevno konzumiramo. Čitanje snažnih, iskrenih i poučnih tekstova uspješnih dama može dati dodatan boost, probuditi samopouzdanje, ali i posjetiti vas da ste dovoljno jaki da ostvarite sve vaše snove. Osim toga, ove dame već su prošle kroz avanture koje će se tek naći na vašem rasporedu.

# 1 Girl, Wash Your Face: Stop Believing the Lies About Who You Are So You Can Become Who You Were Meant to Be by Rachel Hollis
Ukoliko mislite da svi oko vas imaju savršen posložen život, a vi još nemate ideju kako će vaš život izgledati, Rachel će vam pojasniti da stvari ipak nisu kakvima se čine.
Više ovdje.

01

 

#2 Why Not Me? by Mindy Kaling
Knjiga koja donosi zabavne, urnebesno smiješne i iskrene eseje o karijeru, prijateljstvu i avanturama kojima se srećete na putu ka ostvarenju cilja.
Više ovdje.

02

 

#3 Inspiration and Advice From Over 100 Makers, Artists, and Entrepreneurs by Grace Bonney
Knjiga koja donosi savjete sto uspješnih žena koje će biti sjajan #boost vašem balansu privatnih i poslovnih obveza i dati inspiraciju čak i na stresan radni dan.
Više ovdje.

03

 

#4 Becoming by Michelle Obama
Snažni, iskreni i inspirativni memoari bivše Prve dame SAD-a.
Više ovdje.

04

#5 How to Get Sh*t Done: Why Women Need to Stop Doing Everything So They Can Achieve Anything by Erin Falconer
Erin je urednica i osnivačica popularne self-improvement stranice Pick the Brain koja u knjizi donosi sjajne savjete o motiviranosti, produktivnosti i proaktivnosti.
Više ovdje.

05

 

Foto: Isabella Thordson, amazon.com

Članci koje smo odabrali za vas