ciljevi nsl

Potvrda teze da vrijeme uistinu leti upravo je pogled na kalendar i shvaćanje da je danas započeo pretposljednji mjesec u kalendarskoj godini. A kao da smo jučer uživali u blagdanskim slavljima, ukusnim keksima i koktelima sa šampanjcem. Pogled na kalendar ujedno je i sjajan motivator da je sada pravo vrijeme da preostale dane iskoristimo za ozbiljan pogled na naše ciljeve i postavljanje rezolucija koje ćemo kroz pomno isplanirane korake uskoro i ostvariti. Kako bi ovu godinu prepunu prekrasnih uspomena, nezaboravnih putovanja i novih poznanstava završili u pozitivnom tonu, izdvojili smo pet ciljeva koji će samo dodatno obogatiti vaše tijelo i um. Za prekrasan kraj 2018.godine.

#RIJEŠITE SE JEDNE LOŠE NAVIKE
One su to koje nas često sprječavaju u dodatnom razvoju. Bez obzira je li riječ o navici koja je dio vaše beauty rutine, zdravstvenih navika, poslovnih vještina, prekidanje odnosa s toksičnim ljudima… sljedeća dva mjeseca posvetite se promjeni koja će unijeti malu, ali itekako značajnu promjenu u vaš život.

#RAZVIJTE DODATNO VAŠE SAMOPOUZDANJE
Samopouzdanje je kategorija koju mnogi smatraju ključnom za rast, a strah glavnom preprekom ka njenom razvoju. Zbog toga, do kraja godine, pronađite osobe koje vas inspiriraju i upoznajte se s njihovim savjetima i trikovima za uspjeh. Zapišite vaše ciljeve i slavite svaku malu pobjedu. Nosite odjeću koja potiče vaše samopouzdanje i okružite se ljudima koji će vas dodatno motivirati i biti osobni mentor. Naposljetku prihvatite svoje mane i posvetite pažnju vašim mislima jer „najvažnija i najuzbudljivija veza je ona koju imamo sami sa sobom“.

ciljevi1

 

 

#SVAKI TJEDAN ISPROBAJTE NEŠTO NOVO
Proširite svoje horizonte i isprobajte novu hranu, razvijte dodatno svoje vještine ili isprobajte novu aktivnost. Iznenadit ćete se koliko fantastičnih stvari možete napraviti ukoliko izađete iz zone ugode i svakodnevnicu obogatite novim iskustvima.

#RAZVIJTE PLAN ŠTEDNJE DO KRAJA GODINE
Sada je pravo vrijeme da se uhvatite u koštac s vašim financijama.
Upoznajte se detaljno s vašim budžetom, svakodnevnim troškovima i istražite na koji način možete dodatno uštedjeti. Coffee to go, dostava, preplate na magazine i programe koje ne gledate, članstvo u teretani koju ne posjećujete…samo su neki od načina.
Kada se upoznate s vašom osobnom financijskom kartom, kreirajte plan štednje za narednu godinu. Imate već jedan sjajan razlog zašto će 2019. biti odlična!

#NAPRAVITE JEDAN KORAK NAPRIJED ZA VAŠU KARIJERU
Naučite nešto novo, prijavite se za sudjelovanje na konferenciji, organizirajte seminar, razvijte komunikacijske vještine, naučite sve o društvenim mrežama…puno je načina kako možete dodatno napredovati i istaknuti se na radnom mjestu.

 

 

Foto: victoriadahlberg.com

Članci koje smo odabrali za vas