salica primark

Baš kao što s velikom strasti pristupamo istraživanju i iskušavanju novih aroma čajeva ili kave, jednako pedantno kreiramo našu kolekciju šalica koje će cijeli proces pretvoriti u zabavno iskustvo. Svaki detalj je važan, a ovaj mali ženski ritual dobit će najfinije note zahvaljujući upravo pomno biranim šalicama.

Veselje i iskreno iznenađenje koje nastupi kada iz ormarića izvučete posudice za kavu sa simpatičnim natpisima, u obliku omiljenih životinja ili inspirirane knjigama koje su obilježile naše djetinjstvo, neprocjenjivo je!

primark salica 1

Prošle zime zaljubili smo se u Primark šalice inspirirane bajkom Ljepotica i zvijer, a popularna šalica dobila je nasljednicu u vidu šalice i čajnika. Njihova ponuda obogaćena je i modelima inspiriranim pričom o Arieli, Aladinu, Harry Potteru, ali i s motivima životinja. Jedno je sigurno – bit će prekrasno društvo vašem jutarnjem ritualu kreiranja opuštene atmosfere u domu, ali i neodoljiv poklon dragim dama. Cijelu kolekciju pogledajte ovdje, a neke od favorita izdvajamo u nastavku.

primark salica 2

primark salica 3

primark salica 4

primark salica 5

primark salica 8

primark salica 9

 

 

 

Foto: Primark

Članci koje smo odabrali za vas


 


 

danas nosimo1

Top prica blagdani vodic

insta nsl