morskefotke

 

Postoji posebna čar u tom mini putovanju na jedan dan do omiljene obale na moru. Uranite toliko da pozdravljate sunce, tražite svoje mjesto u hladu i na suncu te ne možete dočekati da uskočite u vodu i družite se sa sljedećim velikim valom. Naravno, nakon toga slijedi red sunčanja, red uživanja sa najdražima, red šetnje po plaži, red za najukusniji sladoled i na kraju mahanje najslađim i najšarenijim zalascima sunca.

Jasno je da svu tu čar i mnoštvo zabave sa vašeg druženja na moru želite na što iskreniji način prenijeti i svojim pratiteljima na društvenim mrežama. Ali i sačuvati za album koji čuvate na policama u dnevnom boravku. Kako bi ovaj put vaši instagramski kvadratići u plavetnilu bili što više originalni, te slali pozitivne poruke i malo prekrasnog sunca u feed drugih, stižu savjeti na kojima će vam vaša kamera zahvaliti odličnim fotografijama. Svjetlo, kamera, škljoc!

#1 Pokažite taj šašavi kupaći kostim

Svoju garderobu ste obogatili autentičnim i egzotičnim kupaćim kostimom ili jednostavno obožavate svoj retro jednodijelni kupaći kostim? – Fotografirajte to!

 

01

 

#2 Luftići ili brod su uvijek dobra ideja

Mnogi od nas već su stekli naviku i obožavaju napraviti krug uz obalu na pedalini ili luftiću. Osim što je izuzetno opuštajuće, može rezultirati maštovitim fotografijama sa nevjerojatno lijepim prizorima.

 

02

 

#3 Uvedite svoje pratitelje u sami proces putovanja

Ukoliko ste se možda izgubili na putu do nove neistražene obale ili ste pak uživali u nekom sjajnom hitu za vrijeme putovanja, možda ste samo uhvatili trenutak da popijete svoj omiljeni čaj pred odlazak doma ili ste pak na more otišli i zadesila vas je velika kiša? – sve ovo je iskrena priča i avantura koja će vašem feedu dati živost kakvu niste mogli ni zamisliti.

 

03

 

#4 Potražite skrivene uvale i vidikovce u mjestu gdje ljetujete

Malo penjanja nikada nikome nije škodilo – zato put pod noge i u potragu za skrivenim vidikovcima sa fantastičnim pogledom. Udahnite, izdahnite, upijte trenutak, divite se, a tada izvucite svoj fotoaparat i pokažite tu krasotu svojim prijateljima.

04

 

#5 Pronađite društvo za najbolje podvodne fotografije

Ronjenje uvijek završi prepričavanjima svega što ste sreli pod vodom. Od ježa od kojeg smo djetinjasto bježali, do ribica, a ukoliko ste sretni, većih riba i neobične morske flore – mnoštvo toga možete pronaći u podmorju naših regionalnih obala , a kako ne biste više prepričavali što ste vidjeli, mobitel u zaštitnu vrećicu te zaronite u morski svijet za odlične fotografije.

 

05

Foto: Pinterest

Članci koje smo odabrali za vas