namirnice shopping naslovna

Priprema je uvijek ključ dobre kupovine, a uz kreiranje liste namirnica koje trebate kupiti i strogog pridržavanja iste, jako je važno paziti i gdje kupujemo određene brandove, proizvode te u koje doba godine. Pametna kupovina zapravo se sastoji od par jednostavnih koraka koji će vam pomoći uštedjeti novac te osigurati da za određenu svotu dobijete najbolji gotov proizvod. Ovo su neki od njih.

#NE KUPUJTE PREVELIKE KOLIČINE
Često u trgovinama, radi bogate ponude i dostupnosti proizvoda, pretjeramo s kupovinom određenih proizvoda. A onda nakon nekog vremena – u našoj ostavi nađu se razni umaci ili konzervirani proizvodi koje nismo potrošili, niti ćemo moći jer je došlo do isteka roka. Slično je i s kupovinom prevelike količine povrća ili voće, koje nakon par dana stajanja u zdjeli, jer ih još uvijek nismo stigli iskoristili za jela, više ne izgledaju tako svježe i privlačno.

 

namirnice shopping naslovna2


#ISKORISTITE PREDNOSTI SNIŽENJA
Preplatite se na lekte, e-letke ili kataloge trgovina u kojima kupujete namirnice za dom. Tako ćete stalno znati kada su artikli koje koristite na sniženju te dodatno uštedjeti. I koristite kupone.

#USPOREDITE CIJENE U MARKETIMA
Ponekad je cijena istih proizvoda u različitim marketima potpuno različita. Zato, napravite malo istraživanje i otkrijte koja je trgovina najpovoljnija za vas u skladu s artiklima koje kupujete. Čak i ako je razlika u cijenama artikala malena, na kraju će na ukupnom računu ipak razlika/ušteda biti vidljivija.


#KUPUJETE ROBNE MARKETE SUPERMARKETA
Njihovi proizvodi sigurno su dosta povoljniji od artikala konkurenata, što je još jedan dodatan način da uštedite.

#BEAUTY ARTIKLE KUPUJTE U DROGERIJAMA
Zato što je njihova cijena najčešće manja u drogerijama nego u marketima.


#UVIJEK ČUVAJTE I PREGLEDAJTE RAČUN NAKON KUPOVINE
Ponekada može doći i do pogreške prilikom zbrajanja i skeniranja proizvoda koje ste kupili, zato, pripazite i na detalje oko tog dijela kupovine.

 

 

Foto: @tezzamb

Članci koje smo odabrali za vas


 


 

danas nosimo1

Top prica blagdani vodic

insta nsl