12

 

Glazbenik koji je uvijek rado viđen gost na domaćim playlistama, danas je premijerno predstavio spot za pjesmu 'Lizalo'. Elvir Laković Laka je simpatije publike dobio još s pjesmom 'Pokušaj' s kojom je predstavljao BiH na Eurosongu, a i danas krade pozitivne komentare glazbene kritike svojom energijom, smislom za humor i upečatljivim scenskim nastupima sa svojim bendom. U Lakinom novom spotu za pjesmu 'Lizalo' se pored Lake i Mirele koji su se našli u ulozi vokala, pojavljuju i Hatidža Nuhić i Naida Čelik. Za make-up je zaslužna Naida Đekić, dok video potpisuje Edvin Kalić.


O njihovoj još jednoj kreativnoj suradnji, Edvin nam je komentirao: „Lakina nova pjesma ''Lizalo'' mi je ušla u uho još od prvog slušanja dok smo kao ekipa bili kod Matka ( član benda ) u studiju. Ideja je bila da postignemo retro atmosferu ; kadrovima, koloritom i plesom, a spot se sastoji iz dva različita dijela snimana na različitim lokacijama i u studiju. Kao i uvijek s Lakom i Mirelom nikada nije dosadno, tako da smo se zajedno sa Hatidžom i Naidom jako dobro proveli snimajući spot za ''Lizalo .“  
Uvijek otkačena i kreativna ekipa predstavila je još jedan itekako zabavan video s retro prizvukom, a dio atmosfere sa snimanja te pjesmu pogledajte i poslušajte u nastavku.

 

1a

2

3

4

5

7

8

9

10

10b

11

13

 Muzika i tekst: Elvir Laković Laka
Vokali: Elvir Laković Laka, Mirela Laković Lela
Aranžman: Elvir Laković Laka, Matko Gaće
 Mix: Matko Gaće
Mastering: Matej Gobec
Video: Edvin Kalić
Extras: Hatidža Nuhić, Naida Čelik
Makeup: Naida Đekić

Članci koje smo odabrali za vas