valentinovo pokloni naslovnaKao i gotovo uvijek kada nam nedostaje inspiracije za naše DIY projekte, proveli smo neko vrijeme pretražujući društvene mreže i sjajne foto priče na temu 'zabavni valentinovski pokloni'. I iako nismo ni sami ljubitelji komercijalizacije ovog blagdana, veseli nas što je makar jedan dan u godini sve usmjereno prema slavljenju ljubavi. Naravno, kroz male sitne geste trudimo se da svaki dan bude Valentinovo (doručak u krevet, simpatična poruka na laptopu, cvijet…), no, narednu srijedu probudit ćemo i dodatnu dozu nježnosti i romantičnosti i pokazati da, kada su u pitanju personalizirani pokloni zaslužujemo čistu 5! Jer, ove ideje za poklone, u čiju se realizaciju možete baciti već ovog vikenda probudit će vaše (ali i osobe koju darivate) najslađe uspomene i izmamiti osmijeh na lice. U nastavku donosimo 10 ideja za poklona, za koje nećete izdvojiti veće svote novca, a postat će nezaboravna uspomena koja naglašava karakter osobe koju darivate.


#OLOVKA S PORUKAMA
Uljepšajte radni stol vaše voljene osobe tako što ćete joj darovati olovke koje će uz pomoć papirnih dodataka u obliku srca kroz cijeli dan mamiti osmijeh na lice.

01


#KUTIJA IZNENAĐENJA
U dekorativnu kutiju dodajte cvijet i par omiljenih slastica vaše voljene osobe. Jednostavno, praktično i itekako šarmantno.


02#GASTRO UŽITAK S PORUKOM
Ukoliko je vaša voljena osoba veliki ljubitelj kokica, ovo je idealan poklon za nju. Praktičan, a opet, tako smiješan i zabavan.

03

#IGRA S PORUKOM
Sjećate se srednjoškolskih dana kada smo uz pomoć papira pričali priče? Sada ispričajte vašu ljubavnu priču.

04

#PAPIRNA VREĆA ZA CVIJEĆE
Ukoliko ste već toliko puta poklonili cvijeće za vašu dragu osobu, sada je vrijeme da joj poklonite nešto drugačiju lončaricu za cvijeće, s personaliziranom porukom.

05

#MOVIE NIGHT
Organizirajte neodoljiv spoj i druženje za vas u udobnosti vašeg doma. Pripremite grickalice, dekicu i omiljeni film, a pozivnicu dan ranije uručite vašoj omiljenoj osobi.

07

#COZY & FUN
Ukoliko vašoj dragoj osobi poklanjate modni dodatak ili komad odjeće, uvijek ga možete dodatno učiniti šarmantnim dodavanjem simpa poruke.

08

#NEŠTO DRUGAČIJI BALONI
Poklon koji vraća u djetinjstvo i instant mami široki osmijeh na lice.

09

#TEGLICA S SOS POTREPŠTINAMA
U teglicu možete pospremiti mini pakiranja higijenskih proizvoda za putovanje i tako kreirati 'travel' poklončić za vašu dragu osobu, beauty potrepštine ili sve što je potrebno za opuštajuću kupku.

10


Foto: Pinterest

Članci koje smo odabrali za vas