aplikacije

Već ranije ste iskušali razne čajeve za opuštanje ili pokušali meditirati kako biste se smirili i posložili prioritete i nije uspjelo? Da, događa se, pogotovo kada se na kraju radnog tjedna sjetimo kroz kakve smo sve stresne situacije prošli i kakve nas tek od ponedjeljka čekaju. Kako biste se uhvatili u koštac s tim ponedjeljkom, svakim drugim radnim danom ili pak situacijama koje su van vaše zone ugode, koje vas čine  nervoznom ili  uzrujanom osobom, predlažemo da isprobate ove mobilne aplikacije.

Baš kako na svom pametnom telefonu imate instalirane razne aplikacije za razgovor sa prijateljima, dijeljenje fotografija ili one aplikacije koje vam pomažu urediti vaše fotografije, zašto ne biste instalirali i aplikaciju za opuštanje?  Ove aplikacije koje donosimo obećavaju vam bolju fokusiranost, produktivnost, manje stresa i čak više samopouzdanja kroz nekoliko unaprijed uređenih i spremnih programa koji vas motiviraju da se što jače držite pozitivnosti i sretnog načina života. Zašto biste baš za njih trebali kliknuti 'instalirati' na Trgovini Play, pišemo u nastavku.

naslovna02

 

#1 Calm

Aplikacija koja će vas odvesti na potpuno suprotnu stranu od stresa. Donijeti će vam mir, pomoći vam riješiti se tjeskobe i nervoze što ponajviše obećava kroz meditacije, priče za spavanje, opuštajuću glazbu i programe za disanje. Također, unutar aplikacije ćete pronaći različite programe koji će vam pomoći da mir nađete i u različitim svakodnevnim životnim situacijama, bez obzira radi li se o vezama, razbijanju navike ili nesanici.

#2 Tide: Stay focused, be peaceful

Aplikacija koja vam pruža odličnu i opuštajuću glazbu u pozadini. Možete birati zvukove po želji u sklopu nekoliko programa unutar aplikacije, a sve su bazirane na zvukovima iz prirode. Ova aplikacija obećava vam veću produktivnost i fokusiranost, birali vi poslijepodne provesti radeći ili pak opuštajući se uz dobro štivo.

#3 Meditation & Relaxation: Guided Meditation

Ukupno 7 dana za svaku novu naviku, čvršći san, veće opuštanje, sveukupan sretan i ispunjen život. Sve to uz meditaciju i tehnike koje možete birati prema svom vlastitom ukusu. Ukoliko ove aplikacije iznad ne uspiju unijeti čaroliju pozitivnog života u vaše dane, svakako iskušajte benefite ove aplikacije. 16 587 ljudi je već pokušalo.

Foto: pinterest.com, glamour.com, stylecaster.com, whowhatwear.com 

Članci koje smo odabrali za vas


 


 

danas nosimo1

Top prica blagdani vodic

insta nsl