nedjelja nsl

Kada govorimo o nedjelji, ona je usitinu najbolji primjer da vrijeme uistinu leti.
Vjerujemo da se i vama veliki broj puta dogodilo da tek kad krenete spavati, shvatite da je sutra ponedjeljak i da se možete pozdraviti sa svojom nedjeljom. Kako ovaj dan pretvoriti u pravu zabavu, bez onih:'Samo da pošaljem posljednji mail.' ili 'Samo da preorganiziram cijelu kuhinju.' rečenica koje ruše cijelu poantu nedjelje?

I mi smo se istu stvar pitali i odlučili istražiti korisne i praktične savjete kako nedjelju iskoristiti za punjenje baterija, odmor i zabavu kao veselu nuspojavu ovog divnog dana.

#1 Radije pospremite dom za vrijeme radnog tjedna

Ok, čujemo sebe već kako govorimo:'Nemoguća misija.', ali je li ona to uistinu? Udružite se sa svojim ukućanima, podijelite zadatke i odradite to.Uostalom, zar ne zvuči lijepo kada ovu obvezu možete prekrižiti sa svoje TO-DO liste u nedjelju?

#2 Neko vrijeme ostavite posao na čekanju

Znamo da je teško odvojiti se od mobitela ili laptopa na cijeli vikend, pogotovo kada naši poslovi zahtijevaju određenu posvećenost i povezanost tokom ovog slobodnog dana. No, ukoliko u danu odlučite na nekoliko sati ostaviti mobitel i onda se svojim mailovima i upitima, zahtjevima i poslu na nekoliko sati posvetite kasnije, radite sebi ogromnu uslugu i izdvajate vrijeme za najdraže. Sjajan plan, ako nas pitate.

nedjelja1

#3 Slobodno izađite van sa društvom

Radili ste naporno cijeli tjedan i trebate večer sa svojim curama, ali jedina stvar na koju trebate pripaziti je da oporavak od jedne zabavne večeri ne traje dugo kako ne bi narušio vaš dan, znate, onaj dan sa početnim slovom 'n'. Pokušajte vježbati dan nakon, pomno birati namirnice koje unosite u svoj organizam i pokušajte biti što aktivniji. Sigurni smo da će upaliti.

Sretna nedjelja, dragi naši.

Foto: pinterest.com 

Članci koje smo odabrali za vas


 


 

danas nosimo1

Top prica blagdani vodic

insta nsl