instagramfeed nsl

U svijetu u kojem su društvene mreže, poput Instagrama, nekima izvor zarade, nekima način na koji promoviraju svoj brand, a drugima pak način na koji se predstavljaju i šire inspiraciju,i mi bismo trebali poraditi na tome kakav dojam ostavljamo kroz ovu sjajnu platfomu. Nedvojbeno na njoj provodimo dosta vremena dnevno, zašto onda ne bismo unutar 15 minuta pokazali da i mi znamo što je shutter, kako se odlično slažu plava i roza, da smo minimalisti sa okom za detalje ili pak živimo hygge svaki dan?

Iz objave u objavu, možete uz minimalan trud, s malo vježbe uređivanja fotografija i tek zeru predanosti kreirati zavidan Instagram feed koji bi i blogerica svjetskog glasa poželjela za sebe. U to da uistinu i nije tako teško, uvjerite se i inspirirajte kroz profile (i fotografije) koje smo izdvojili u nastavku.

#1 Inspirirani prirodom u kojoj ćete bez prestanka najveću inspiraciju tražiti u dolinama, planinama, okruženi životinjama, zaljubljeni u svaki novi krajolik koji sretnete.

01a

01b

01c

Foto: @fursty

#2 Retro feed ukrašen gramofonskim pločama, kovrčama, fotografijama koje viču:'Sepia' kroz Instagram prozorčiće te tek koji #lifestyle, #travel i #fashionista isječak.


02a

02b

02c

Foto: @vanellimelli

#3 #GIRLBOSS Instagram feed ove poslovne žene ispunjen je svakodnevnim inspirativnim kombinacijama za posao, uz njeno budno praćenje najnovijih trendova, stvaranje ujednačenog feeda i zabavljanje.

03a

03b

03c

Foto: @brooketestoni

#4 Modna blogerica koja će vam dati sjajne savjete kako se odjenuti u raznim prilikama, odvesti vas na omiljena  mjesta u velikim gradovima svijeta, sve to prateći jednu paletu boja i uređujući fotografije koje čine #instafeedgoals.

04a

04b

04c

Foto: @mikutas

#5 Neboje su nijanse koje ćete možda poželjeti imati svuda po svom profilu – ponajprije radi elegancije, zaljubljenosti u minimalizam i detalje.

05a

05b

05c

Foto: @figtny

#6 Živahan, veseo i razigran profil kojemu su najdraži prijatelji plava, narančasta, crvena, žuta i široki osmijeh mogu lako biti vaš odabir. Jedan školski primjer donosimo u nastavku.

06a

06b

06c

Foto: @belenhostalet

#7 Ukoliko putujete često, avion ili bus su vaše omiljeno prijevozno sredstvo i k tome obožavate modu i istraživati razne kutke – ovo je feed kojemu biste mogli težiti.

07a

07b

07c

Foto: @taramilktea

#8 Ako ste zaljubljeni u svoj grad, obožavate dane provoditi šetajući i istraživajući ga poput Carin ovdje, sigurno biste od nje trebali ukrasti koju #instafeed ideju.

08a

08b

08c

Foto: @parisinfourmonths

Članci koje smo odabrali za vas


 


 

danas nosimo1

Top prica blagdani vodic

insta nsl