savjeti posao 2


Uvijek je jako izazovno ostaviti posao na radnom mjestu i u potpunosti uživati u vremenu provedenom u domu. Kako biste postigli balans, te usavršili vještinu razdvajanja ove dvije sfere života, što nedvojbeno dovodi do svježine i ispunjenosti u vašoj svakodnevnici, dovodimo vam 5 navika uspješnih dama.

#Zaborave na posao nakon radnog vremena
To je ključno za balans između privatnog i poslovnog života. I iako osjećate blagu nervozu jer odlazite iako niste sve do kraja završili ili jer vaše kolege ostaju duže raditi, vaše privatne obveze su također jako važne, a druženja sa obitelji bitna. Radije sutra ujutro dođite nešto ranije na posao i završite sve vaše zaostatke.

savjeti posao 1#Izdvoje 20 minuta za sebe
I čitaju, pišu dnevnik, meditiraju. Važno je da u buri obveza na poslu i doma znate izdvojiti vrijeme za vaše punjenje baterije i rješavanje negativne energije. Što god vas opušta je pametna ideja. Na taj način ćete se lakše nositi sa svim sutrašnjim izazovima.

#Ne razgovaraju o poslu
Posvetite se obitelji i dragim ljudima i nemojte gledati u telefon. Družite se s njima i izađite vani. Ako niste raspoloženi za izlaske, nazovite na telefon vaše prijatelje i socijalizirajte se. Razgovarajte s vašima najbližima, ali ne o poslu.

#Naprave to do listu za sutra
To će vam pomoći da se ujutro ustanete bezbrižni i sigurniji u sebe, jer već imate pripremljen popis obveza koje imate napraviti poredane po hitnosti. Posvetiti se možete jutarnjoj rutini, a na poslu pokazati produktivnost.

#Shvaćaju važnost sna
Stavite masku, isključite mobilne uređaje i priuštite si bezbrižan san. On će vam pomoći da smanjite stres, povećati vašu kreativnost i pomoći vam da se lakše fokusirate.Foto: Pinterest 

Članci koje smo odabrali za vas