rublje kupvinarublja 2

Na pola puta između hrpe grudnjaka koji nam ne odgovaraju i onih koji nam ne trebaju, a zovu nas s polica, krajnje je vrijeme da se suočimo s problemom, potražimo rublje koje će biti s nama od jutra do sutra i pristajati nam odlično.

Osim toga, moramo misliti i na različite prilike u kojima ćemo ga koristiti kao i prisjetiti se suradnje sa ostatkom naše garderobe koju moraju ostvariti. Jedino beskompromisnom kupnjom doći ćete do onog para u kojem će vam putovanje od 12 sati zvučati sasvim uredu, a sastanci koji su na listi cijeli dan lako će dobiti svoje kvačice. Napravite razliku, osjećajte se poletno i zadovoljno svakog jutra i večeri uz pomoć shopping vodiča koji će vam pomoći izabrati, kupiti i nositi rublje kao stručnjak.

#1 Pametno birajte model grudnjaka

Nikada se vi nemojte pokušavati prilagoditi grudnjaku, jer zapravo bi on trebao biti taj koji će potporu dati vama. Osim toga, premaleni grudnjaci mogu uzrokovati bol u leđima i malo po malo nauditi vašim mišićima, a isto vrijedi i za one koji su vam preveliki.

rublje kupvinarublja 3

#2 Rublje u kompletu je uvijek dobra ideja

Osim što izgleda divno, taj osjećaj koji pruža rublje u kompletu ništa ne može zamijeniti. Baš kao što se osjećate totalno spremni za trčanje kada obučete tajice i sportski grudnjak, jednako odlično se možete osjećati u ovakvom rublju. U zdravlje tome!

#3 Držite se jednog grudnjaka predugo

Samo zato što je udoban, ne znači da ga trebate nositi iz dana u dan. Radije  mijenjajte grudnjake svako dva ili tri dana i tako ćete kroz duži period moći imati svoj omiljeni, udobni, 'i ne osjećam ga na sebi' grudnjak.

#4 'Rublje bolje izgleda ako ima više materijala'? Ne!

Ovaj stav treba napustiti vašu ladicu s rubljem. Naime i trendovi i činjenice kažu da što manje materijala, to vam vaše rublje više odgovara i izgleda bolje na vama.

#5 Pravilno odlaganje i pranje rublja

Ključ dobre rutine kada je u pitanju briga o rublju je definitivno ručno pranje u zamjenu za ono u perilici gdje se materijal odabirom pogrešnog programa često promijeni, a žice grudnjaka izvire vani. Sigurno ne želite da se ovo dogodi vašem pomno izabranom rublju, stoga ukoliko ga perete u perilici, perite ga zasebno i na 30°. Jednako je važno to isto rublje uredno posložiti u ladicu, na to ne zaboravite.

#6 Nemojte se držati samo jedne veličine grudnjaka

Vaše grudi se mijenjaju iz mjeseca u mjesec, stoga se sigurno ne biste trebali držati samo one jedne veličine grudnjaka koja vam savršeno pristaje. Uvijek imajte u rezervi njih nekoliko različitih koje ćete obući u pravo vrijeme. Razlog ovome je to da tokom mjesečnice one mogu porasti jednu veličinu više, kao i to da možete dobiti ili izgubiti nekoliko kilograma.

#7 Ispunite svoju ladicu rubljem i grudnjacima

Pokušajte se voditi onom da svaki drugi dan možete promijeniti grudnjak, posebice u ljetnim danima.

rublje kupvinarublja 4

#8 Odaberite sportski grudnjak koji vam u potpunosti pristaje

Nijedna prilika ne traži veću potporu od one kada se trebati posvetiti sportskim aktivnostima. Birajte sportski grudnjak kojemu nije teško pobrinuti se za to.

#9 Veličine nisu iste u svim trgovinama

Zato se pripremite na ponovne probe u kabinama kada poželite promijeniti brand grudnjaka koji obično nosite.

Foto:Pinterest

Članci koje smo odabrali za vas