bikini naslovna

Fotografiranje je samo po sebi itekako zabavan proces, koji mami osmijeh na lice fotografu, modelu, ali i ljudima koji gledaju fotografije. Ono nam pomaže zamrznuti vrijeme i kreirati uspomene koje ćemo rado gledati sutra, ali i za nekoliko desetljeća. Upravo zbog toga svako fotografiranje sa sobom nosi izazov kreiranja zanimljive kompozicije, naglašavanja zanimljivih boja, jednostavno hvatanja trenutka u kojem ćete uživati i godinama kasnije. Slično je i s fotografijama s ljetovanja, kada uz brojne palme, šarene kišobrane, otkačene koktele, more, pokušavamo dočarati morsku idilu i upijanje vitamina D.
Fotografije u bikiniju također su dio cijele avanture, a nerijetko nam one posebice zadaju blage poteškoće, budući da nam blagi stres stvara kut snimanja, dnevna svjetlost i slično.

Za tim nema potrebe, vjerujte nam, jer svi imamo nesavršenosti. Posebice ne uz ove male trikove koji i modelima pomažu da sjajno izgledaju na modnim fotografijama. Više nemate isprike da ne pokažete prijateljima novi kupaći kostim koji ste ugrabili na sniženjima i preplanuli ten na fotografijama.

#Fotografija s prijateljicama
Neka vam se prijateljice pridruže i u ovoj avanturi! Veliki osmijeh na lice, naoružajte se samopouzdanjem i pokažite koliko ste uživali u vašem mini odmoru.

prijateljska

#Oslonite se na lakat
Vjerujemo da ste i vi na Instagramu primijetili da brojne blogerice snimaju fotografije na kojima leže oslonjene na svoj lakat, dok su im noge savijene u koljenima. Ova poza pomaže vam da vaš trbuh izgleda ravnije, a noge duže. Rezultat? Fotografija koju ćete rado pokazivati i unucima!

modellean

#Snimite 'spontanu' fotografiju
Neugodno vam je pozirati pred fotografom? Onda neka vaš fotograf snimi vašu fotografiju dok hodate okruženi morskim plavetnilom ili ležerno sjedite. Rezultat? Opuštena fotografija na kojoj naprosto zračite!

spontano

#Podignite ruke u zrak!
Ako niste sigurni što s rukama na vašoj fotografiji, a želite izgledati prirodno, podignite ih iznad glave, baš poput dame na fotografiji ispod. Dobit ćete efekt instant učvršćivanja cijelog tijela!

rukegore

Članci koje smo odabrali za vas