poslovnedame naslovna

Ukoliko ste i vi u potrazi za dodatnom inspiracijom, kada je u pitanju vaš profesionalni život, Instagram profili dama koje su se već susrele s brojnim izazovima i otvoreno razgovaraju o užurbanoj svakodnevnici, radnim vikendima i neuspjesima, su rješenje za vas. One nas inspiriraju uvodeći nas u backstage svog radnog dana, motiviraju nas i potiču da radimo više svojim komentarima, a promatrajući njihov uspjeh dobijemo ogromni vjetar u leđa i dozu samopouzdanja koja nam je potrebna za ostvarenje ciljeva. One su mlade, poduzetne, uspješne i znaju kako ispričati svoju priču svijetu.

@jaclynrjohnson
Ona ima manje od trideset godina, Forbes ju je uvrstio na listu 30 Under 30, te je organizatorica konferencije koja redovito ima duugu  listu čekanja za sudjelovanje na istoj. Sve je počelo s pokretanjem bloga, zatim i njene prve kompanije, usmjerene na PR aktivnosti, koja se danas zove Small Girls PR, a prepoznatljiva je po svojoj ultra popularnoj stranici i konferenciji okupljenima pod platformom naziva Create & Cultivate.

03


@poppyjamie
Bivša voditeljica na televiziji, danas je jedna od osnivačica branda torbi koje se nalaze na Instagram profilu svake it cure. Brand Pop&Suki nastao je kao odgovor na potrebu dama da imaju statement torbe s porukama, a zajedno sa svojom partnericom, modelom Suki Waterhouse, vodi modni start up koji ruši sve granice. Već je bila gošća i brojnih TED konferencija, a sa svojih 26-godina, radi i na pokretanju aplikacije koja ima ulogu poboljšati vaše zdravlje i unijeti u vašu svakodnevnicu pozitivnu vibru.


01

@meghanmarkle
Njena lifestyle stranica, The Tig je okupljalište za sve one sa iskusnim nepcem – one gladne hrane, mode, putovanja. Postala je plodno tlo za razmjenu ideja, savjeta i uzbudljivih priča iz života popularne glumice. Meghan otvoreno i iskreno priča o svim stvarima iz svoje svakodnevnice – o strahu za budućnost, uspjehu i kako je to biti sam na Valentinovo. I upravo zbog toga ćete redovito svratiti na ovu platformu u potrazi za par riječi i fotografija inspiracije.

 

02

 

Članci koje smo odabrali za vas


 

danas nosimo1

topprica bhcafe

insta nsl