instagramfeed nsl

U svijetu u kojem su društvene mreže, poput Instagrama, nekima izvor zarade, nekima način na koji promoviraju svoj brand, a drugima pak način na koji se predstavljaju i šire inspiraciju,i mi bismo trebali poraditi na tome kakav dojam ostavljamo kroz ovu sjajnu platfomu. Nedvojbeno na njoj provodimo dosta vremena dnevno, zašto onda ne bismo unutar 15 minuta pokazali da i mi znamo što je shutter, kako se odlično slažu plava i roza, da smo minimalisti sa okom za detalje ili pak živimo hygge svaki dan?

ostvarenjeciljeva

Uz sve rokove, obaveze, zabilješke i tako malo vremena, često, ako ne i uvijek, zaboravimo vratiti svoj fokus na one najbitnije stvari. Zaboravimo si postaviti ona ključna pitanja: zašto, kako, gdje, s kim? A onda shvatimo da smo daleko od onoga što stvarno želimo, a da toga nismo ni svjesni. E pa, da, vrijeme je stiglo i ovo je posljednji dan kada ćete se žaliti da niste ostvarili ciljeve mlađe sebe koja si ih je zacrtala još prije par godina. Kako? Odgovor potražite kroz 5 zlatnih pravila koje ćemo rado podijeliti s vama.

i prljavo i plavo nsl

Ovog tjedna je u Sarajevu, u prostoru strEAT art restorana Superfood, promovirana knjiga 'I prljavo i plavo' spisateljice Adriane Kuči. Roman je izdat pod okriljem slovenačke izdavačke kuće 'Nobis' početkom godine, a prvu premijeru u rodnom gradu autorice je imao na proljetnom Festivalu knjige ove godine.

coffeeselfie

O našoj ljubavi prema ovom aromatičnom napitku već je napisano toliko redaka. Upravo na ovoj popularnoj društvenoj mreži nastao je profil koji spaja odjeću i modu, coffeeandclothes i na koji gotovo svako jutro svratimo po dozu inspiracije za odijevanje i budimo nove uspomene nastale  s ovim kofeinskim napitkom.

anketa 1

Inspirirani urnebesnim videom koji je prije par dana nasmijao cijeli svijet, u kojem djevojka ostaje zaprepaštena i potpuno izgubljena kad saznaje da njen potencijalni dečko nema profil na društvenim mrežama, odlučili smo napraviti mini anketu o utjecaju društvenih mreža na živote bh.dama i muškaraca, točnije Instagram. Uz broj od više od 800 milijuna mjesečnih korisnika, koji iz dana u dan raste, jasno je da je ovo postala omiljena mreža za komunikaciju.

zaruke 2

Nakon zaruka, jasno je da su naše misli (i naše obitelji i prijatelja), usmjereni na bajkoviti aspekt organizacije vjenčanja i svih zabavnih stvari koje dolaze u paketu s njim. I to je sjajno – vjenčanje je event koji ostavlja prekrasne uspomene i koji nosi sa sobom prekrasne trenutke. No, s druge strane, kako bi vaša veza rasla iz godine u godinu i kako bi svaki dio oko organizacije vašeg zajedničkog života tekao glatko, važno je posvetiti se par tema kroz koje ćete odsada zajedno donositi odluke i svojim ponašanjem utjecati na svakodnevnicu onog drugog.

produktivnost savjeti

Znamo – ponekad nam se čini tako nepravedno što je između petka i ponedjeljka znatno manje dana, nego što ih je između ponedjeljka i petka. A onda i ovo nevrijeme, jesen je stigla, čeka nas hrpa posla – puno je razloga zbog čega već u ponedjeljak ujutro osjećate manjak motivacije.

espressolab

 

Upravo je ovo bio komentar jedne od posjetiteljica ovog cafea na adresi Zelenih beretki 18.,koju je topao interijer i mirisna, aromantična domaća kava motivirala da za Espresso Lab na aplikaciji TripAdviser ostavi samo čiste petice.

obitelj nsl

Kada se večeri, toliko dobre da su za prepričavanje, zbog nadolaska jeseni presele iz vašeg dvorišta na trosjed i dvosjed u kući, potrebne su nam i pošteno zabavne ideje kako te iste večeri provesti.

dekica nsl


Vođeni izazovom koji nam je naša kolumnistica Martina Penava postavila na početku godine, ovaj mjesec svoj dom smo odlučili osvježiti oversized dekom. Razloga je više, a jedan od vodećih, svakako je onaj koji je i sama istaknula: „Zasigurno je na prvo mjestu njena funkcija, ali neosporno je da svakom interijeru daje onaj cozy touch, onu potrebnu dozu topline u interijeru punom hladnih materijala i boja.“


 

danas nosimo1

top prica ensar jesen

insta nsl