40e

 

Ukoliko se i vama često čini da vrijeme uistinu leti te da svaka godina nudi toliko prilika koje treba znati ugrabiti, tada je sada pravo vrijeme da uz malu motivaciju zapišete ciljeve uz koje ćete iznova isprobavati nove stvari, graditi sebe te sa osmijehom na licu dočekati novo puhanje svjećica na torti. Mi imamo mali šalabahter - ovo su neke od aktivnosti koje će vam pomoći da iskusite život do maksimuma i naučite koje su stvari potrebne za sreću.

anine bing designer


Uz stalne notifikacije na zaslonu mobitela da smo dobili novi email, obveze koje nam dodjeljuju članovi tima te blagi osjećaj anksioznosti koja se javi kada pomislimo što nam je sve danas na to do listi, teško je zadržati produktivnost kroz cijeli dan. Zbog toga je itekako važno razvijati rutinu uz koju ćemo imati sve naše obveze pod kontrolom, te uživati u čarima pravilne organizacije vremena i zadataka. Brojne uspješne dame služe se ovim trikovima kako bi uspješno izbalansirale sve obveze,a vjerujemo da će i vama pomoći da zadržite fokus kroz radni dan. 

posao

 

Razgovor o povišici jedna je od osjetljivijih tema s kojima se susrećemo tijekom naše karijere. Stres koji se javlja pri samoj pomisli na ove pregovore glavni je razlog zašto mnogi i odustanu od svoje naumi bez da uopće pokušaju ostvariti svoj zadani financijski cilj. Kao i sve druge aktivnosti, i ova zahtjeva dobru pripremu, čvrste argumente i pravo vrijeme. A ovo su još neki od savjeta za uspješne pregovore o plaći.

knjige nasloviMašta, strast prema pustolovini, hrabrost i poletnost – ovo su samo neke od osobina superjunaka koji su nas kroz naše omiljene knjige u djetinjstvu podsjećali zašto je važno boriti se za naše snove, kreirati život kakav mi želimo živjeti te na važnost prijatelja i obitelji u našoj svakodnevnici. Razumjeli su naše avanture i probleme s kojima smo se susretali, mamili nam osmijeh na lice i davali poučne lekcije o ljubavi, sanjarenju i ljepoti života. Svaki od tih naslova i danas ima posebno mjesto na našoj polici s knjigama, a u pauzama od čitanja knjiga o razvoju našeg karaktera i osobnom rastu, poboljšanju poslovnih vještina i majčinstvu, ovo su naslovi kojima se iznova vraćamo.

prijatelji naslovna

 

Biti okružen prijateljima koji i našu svakodnevnicu čine inspirativnom i ispunjenom je uistinu najveća sreća. Nije ni čudo što zbog toga svakodnevno radimo na našoj povezanosti. Srećom, imamo puno prostora za napredovanje u BFF području, a sve to uz dirljive i zabavne geste koje će kreirati nezaboravne uspomene. Pošto smo se i sami nekolicinu puta našli pred izazovom kako biti bolji prijatelj, istražili smo koji to koraci presuđuju na putu do snažnog i iskrenog prijateljstva. Pronašli smo odlične savjete koji su nam poslužili kao odličan podsjetnik kako biti bolji prijatelj.

san


Kada pričamo o odmaranju i osjećaju relaksacije koji bismo voljeli kreirati u vlastitoj spavaćoj sobi, postoji nekoliko ključnih stvari na koje se trebamo koncentrirati. Osim načina na koji ste organizirali sobu, svakako obratite pozornost i na to držite li u njoj stvari koje nisu namijenjene za spavaću sobu te koliko često ju čistite. Svoju spavaću sobu možete lako preobraziti u zavidnu chill oazu uz korisne savjete koje smo izdvojili u nastavku koji će vam pomoći pretvoriti ju u najljepšu prostoriju u kući.

nedjeljinirituali

 

U vrijeme kada se pretrpani raspored i obaveze sa svih strana pretvore u svakodnevicu, moramo se sjetiti sebe. U svoj toj žurbi, buci, galami i strci zaboravimo na ono u čemu mi najviše uživamo i sve teže se prisjetimo zadnjeg trenutka koji smo imali samo za sebe, ne radeći ništa. Kako se taj strašni prijestup više ne bi dogodio vrijeme je da u svoj planer dodate #DanZaMene i rezervirate upravo nedjelju kao vaš dan. Idealan je zato što je neradan, uglavnom ga provodimo u okruženju najmilijih i u tom danu najviše uspijevamo pronaći dragocjene trenutke za sebe, pa ova misija i ne izgleda tako nemoguće. A kako misiju #DanZaMene pretvoriti u stvarnost, otkrivamo kroz korake u nastavku.

naslovna filmovi04


Zvijezda našeg maratona ovog vikenda je Katherine Heigl – ljupka plavuša koja je ukrala naše simpatije svojim ulogama u brojnim romantičnim komedijama na malim, ali i velikim ekranima. U filmovima koje izdvajamo utjelovila je uloge majke i supruge, nekoliko puta je bila primorana i na zločinačke izazove, inspirirala nas je svojim odlukama i hrabrošću, ali i nasmijala, a sve to uz njene simpatične geste (čitajte: ples). Na setovima ovih filmova družila se sa Ashtonom Kutcherom, Gerardom Butlerom, Joshom Duhamelom, Amandom Seyfried, Robert de Nirom i mnogim drugima, donoseći poučne, smiješne, ali i izuzetno dirljive i romantične priče. Zašto će se ova ljupka glumica rado smiješiti i sa vašeg televizora ovog vikenda, provjerite kroz trailere u nastavku.

povrce voce naslovna

Kako biste imali vlastitu zelenu oazu, ne morate nužno imati vrt. Za pojedine vrste voća i povrća, dovoljno je da iskoristite osunčanost balkona i upotpunite ga ukrasnim posudama u koje ćete posaditi mirisni ružmarin i majčinu dušicu, jagode ili ukusnu rajčicu. Prilikom odabira biljki koje ćete posaditi na balkonu na umu imajte ograničen prostor, te vrijeme razvoja biljke. Uz pravilno zalijevanje i dohrane, voće i povrće će brzo davati plodove, a vi ćete moći uživati u kvalitetnim namirnicama provjerenog podrijetla. Više od trideset različitih biljaka može uspješno rasti na vašem balkonu, a mi smo izdvojili par koje će sigurno obogatiti vašu svakodnevnu trpezu.

tulipani naslovna

Tulipan je cvijet koji donosi eleganciju u svaki dom, a ono što ga čini posebnim upravo su njegove izdužene stabljike, kupolasti cvjetovi te latice u najdražim nam nijansama. Za lijep proljetni buket možete se držati samo jedne nijanse ili poigrati s više boja te kreirati šareni buket ovih vjesnika proljeća.


 

danas nosimo1

topprica bhcafe

insta nsl