aplikacije

Već ranije ste iskušali razne čajeve za opuštanje ili pokušali meditirati kako biste se smirili i posložili prioritete i nije uspjelo? Da, događa se, pogotovo kada se na kraju radnog tjedna sjetimo kroz kakve smo sve stresne situacije prošli i kakve nas tek od ponedjeljka čekaju. Kako biste se uhvatili u koštac s tim ponedjeljkom, svakim drugim radnim danom ili pak situacijama koje su van vaše zone ugode, koje vas čine  nervoznom ili  uzrujanom osobom, predlažemo da isprobate ove mobilne aplikacije.

serijenaslovna

Nakon što smo prošle godine nerijetko slušali o serijama poput Game of Thrones i Stranger Things, pitali smo se koje nas to serije i nove epizode popularnih naslova očekuju u godini pred nama.

termosice

 

Uz lekciju još iz srednjoškolskih dana da naše tijelo čini čak 70% vode te da je našem organizmu potrebna voda za sve što čini, svakodnevno se podsjećamo da je itekako važno da konzumiramo oko dvije litre vode, a ako treniramo, čak i više. Uz naviku koju smo razvili uz CHICovnik, da svako jutro započnemo s dvije čaše vode (budući da organizam dehidrira tijekom noći), kroz dan se trudimo vodu piti malim gutljajima. Kako ne bismo na radnom mjestu uz posvećenost obvezama koje imamo zaboravili na unos tekućine, pronašli smo neodoljive modele boca za vodu.

mace naslovnaKada u prirodi primijetite da je vrba iva, popularno zvana i cica maca počela cvjetati, onda znate da je proljeće stiglo. Nakon hladne zime, njeni pupoljci su prva hrana pčelama, a obzirom da podsjećaju na pamuk, mnoge dame ih rado ugošćuju u vazama u svom interijeru.

knjige naslovnafotka

Dekica, čaj, domaći keksi i zvuk kiše – savršen scenarij za vrijeme posvećeno čitanju. Čitanje je dokazano sjajan katalizator stresa, a uz omiljene naslove nerijetko na neko vrijeme odlutamo u sasvim novi svijet i zaboravimo na sve naše brige. One su i odličan način učenja, posebice kada smo u potrazi za dodatnom dozom inspiracije, motivacije i mentorstva, budući da sa svakom novom stranicom nude uspješne znanstveno isprobane  metode buđenja istih, kao i praktične osobne savjete, čime nam pružaju puno više od klasičnog tapšanja po ramenima. Upravo takvi naslovi su na našem rasporedu danas. Koje ćete od ovih knjiga i vi dodati u vašu biblioteku?

chicovnik organizacija vjestine Modamo

 

Pametna organizacija pomaže nam pripremiti se za sve obveze koje će nas dočekati na uredskom stolu sutradan, ali i iskoristiti dano vrijeme, te prioritizirati. U slaganju naših obveza po važnosti i organizaciji uvelike nam pomaže prvi bh.planer, CHICovnik.

toksicneosobe 1

 


Kako biste uljepšali svoju svakodnevnicu i najskuplji resurs današnjice – vrijeme, uistinu potrošili na osobe i stvari koji su vrijedni vaše pažnje i predanosti, važno je da smanjite ili u potpunosti prekinete odnose sa emocionalnim pijavicama u vašem društvu.

filmovi

Poznate su vam one večeri kada se udobno smjestite doma i uhvatite sebe kako 30 minuta razmišljate o tome koji film gledati? Vaša potraga za idealnim filmom može prestati jer nam 2018. donosi zanimljive filmske naslove s genijalnim glumcima u glavnim ulogama.

fileterinaslovna

 

Kroz svoj Instagram feed možete predstaviti vlastiti ukus i stil koji može biti nadaleko prepoznat i priuštiti vam nove pratitelje koji osjećaju jednaku ljubav prema fotografiji kao i vi. Kada govorimo o filterima za fotografije, o njihovoj važnosti govori i činjenica da na internetu možete pronaći razne platforme sa jedinstvenim profesionalnim filterima koji mogu transformirati svaku amatersku fotografiju i učiniti ju dostojnom mjesta u foto magazinu. No, iako zvuči kao posebna disciplina, ujednačen feed nije toliko dalek pojam kao što mislite.

navika sreca


Uz uistinu popunjen raspored, balans između poslovnih i obiteljskih obveza i postavljenih ciljeva, pravi je izazov pronaći vrijeme za stvari koje volimo. Svakodnevno radimo na tome da dodatno usavršimo našu rutinu i obogatimo ju, no, unatoč tome ponekad osjećamo da nam nedostaje dodatna doza motivacije  koja bi nam pomogla ostvariti bolje rezultate i u ostvarenju poslovnih ambicija, organiziranju i uživanju u vikendu. Rješenje je zapravo jako jednostavno i krije se na dohvat ruke - hobi.