4Sstvari

Određena radna rutina pomaže nam da unatoč vremenu, rokovima, projektima, prezentacijama i brojnim drugim avanturama koje nas prate kroz radni dan, ostanemo motivirani i fokusirani na naše obveze. Razdoblje tik do kraja radnog vremena sjajna je prilika za još par sitnih rituala koji će vam pomoći u balansu između privatnih i poslovnih obveza, ali i da naredni dan počnete smireni i nasmijani.

pakiranje poklona modamo lavanda chicovnik pokloni 18

I kao da odabir savršenog poklona nije pravi izazov sam po sebi, pakiranje poklona, posebice ako nismo pretjerano vješti sa škarama, ljepilom i ukrasima, postaje prava avantura. No, unatoč ne tako slavnim scenarijima tijekom kojih s ljepilom po rukama i nepravilno izrezanim papirom za zamatanje poklona nismo ni blizu konačnog cilja, pronašli smo način kako da brzo i jednostavno doma upakirate poklon poput stručnjaka. Rezultati će biti tako neodoljivi, da ćete ih željeti pokazati i prijateljima.

obiteljskefotke naslovna

Blagdani su s razlogom, za mnoge od nas, najljepši dio u godini. Period je to u kojem uz obiteljska druženja, vrijeme posvećujemo i uređenju doma, kupovini bora i njegovom ukrašavanju, pomno biramo poklone za najmilije i pripremamo se za novih 365 dana koje želimo ispuniti prekrasnim uspomenama i novim avanturama. Već smo kreirali i brojne tradicije koje u cijeli proces unose element zahvalnosti i sreće, a kako u užurbanoj svakodnevici ne bismo zaboravili uživati u sadašnjosti i iskoristiti svaki trenutak, dokumentirajte cijelu avanturu.

vino naslovna

 

Ako se vama draga osoba ubraja u vinske hedoniste, zašto ovih blagdana ne biste birali poklon koji će dodatno obogatiti njihov ritual uživanja u dobrom vinu? Čak i ako niste upoznati s terminima ružičastih vina, ne poznajete sve sorte grožđa, ne znate koja su slatka vina idealna uz određene deserte ili niste sigurni da znate sva pravila uparivanja vina i hrane, postoji bezbroj simpatičnih opcija za poklone koji će poručiti da ste itekako upoznati da su strastveni #winelovers. Mi smo pronašli nekoliko otkačenih, praktičnih, ali nadasve zabavnih ideja za poklone koji će, sigurni smo, izmamiti osmijeh na lice osobi koju darivate. Krenimo…

glazbenialbumi

 


Kada na radiopostajama po prvi put čujete neki od blagdanskih hitova Mariah Carey, jasno je da nam blagdani polako kucaju na vrata. U zraku već osjetimo miris cimeta i kuhanog vina, a najljepše uspomene motiviraju nas na organizaciju još jednih čarobnih blagdana u krugu prijatelja i obitelji.

knjige pokloni naslovna

Kako biste uljepšali blagdane dragim osobama i njihove trenutke opuštanja u domu učinili još posebnijima, darujte im poklon koji sigurno neće biti zaboravljen. Knjigu. One su bez sumnje sjajan način opuštanja, prava poslastica koja nas hrani iznutra i sjajan način da naučimo nešto novo te na par sati otputujemo u sasvim novi svijet. U razgovoru sa vlasnicom bloga Čitaj knjigu, pronašli smo naslove za svačiji ukus, koji će, sigurno smo, uljepšati svaki bor.

dekoracije dom naslovna

Osmislili ste jelovnik i dekoraciju za blagdanski stol, pronašli ukrase za bor i još uvijek ste u potrazi za idejama kako u interijeru, osim uz lampice i dekoracije na prozorima unijeti pravu zimsku čaroliju? Pronašli smo chic rješenje koje će cijelu priču podignuti na sasvim novu razinu i izmamiti osmijeh na lice.

logotip naslovna

Povijest umjetnosti bogata je imenima koji su svojim radovima velike umjetničke vrijednosti postavili sasvim nove standarde i smjernice u svijetu slikarstva, kiparstva, ilustracija… No, što bi neki od najpoznatijih umjetnika stvarali u današnjem svijetu? Kako bi izgledalo logotip Pabla Picassa ili Salvadora Dalija? Što bi bio zaštitni znak Leonarda da Vincija?

kugle naslovna

 


U ovom periodu, blagdanske dekoracije su najčešće pretraživan hastag na našim društvenim mrežama. Od ideja za poklone, pripremu kolača do blagdanske trpeze, iz godine u godinu želimo dodatno obogatiti tradiciju i uljepšati druženje sitnim detaljima koji mame osmijeh na lice. Brojni DIY projekti zauzimaju u cijeloj priči posebno mjesto, budući da bude kreativnost, potiču maštu i angažiraju cijelu obitelj, a uz to povoljno djeluju na kućni budžet. S obzirom na to da je kićenje bora aktivnost kojoj pristupamo jako ozbiljno, pronašli smo nekoliko sjajnih ideja za izradu unikatnih kugli na koje ćete biti jako ponosni.

pokloni ideje naslovna

Kako biste dodatno osnažili odnos među damama i muškarcima s kojima provodite dan u uredu, ovih blagdana pokrenite tradiciju darivanja. Kolegama koji su vam pomogli s prezentacijom, tablicama, pisanjem budžeta… zahvalite se tako što ćete im na radnom stolu ove blagdane ostaviti jednostavan poklon sa simpatičnom porukom. Tako ćete im pokazati da cijenite vrijeme i znanje koje su podijelili s vama i pružiti sjajan uvod u novu godinu. A ako niste sigurni koji će im poklon izmamiti osmijeh na lice i probuditi dodatnu motivaciju, mi imamo sedam sjajnih prijedloga.