inahamzic ninamasic editorijal nsl

Kada na jednoj strani spojite pjevačicu koja je svoj glazbeni put gradila i na sceni Narodnog pozorišta u Sarajevu, a na drugoj domaće modne dizajnere i dizajnere nakita te poznatu bh. fotografkinju, jasno je da će rezultat njihove suradnje biti zanimljiv i našem uredništvu. Naime, u novom izdanju Urban magazina pronaći ćete editorijal u kojem mlada kantautorica Ina Hamzić nosi komade u potpisu branda Plusminus fashion te dizajnera Milana Senića.

New-Girl-modamo-info

Dan rezervirate za kauč i svoju ekipu, uz kokice i tek malo sunca što viri kroz prozor? Onda za vas donosimo čak tri sjajne serije na koje ćete se veoma lako navući. To su sitcomi, 20-minutne epizode koje će u vašu svakodnevicu unijeti dosta smijeha i zanimljivih scena. Željeti ćete pronaći još fanova ovih serija s kojima ćete moći podijeliti dojmove, prepričati najbolje dijelove, ali i razgovarati o tome za koji par navijate. Mi smo svoje kokice već napravili i preuzeli novu sezonu. Što vi još uvijek čekate?

samopouzdanje1

Svi smo prošli kroz dane kada nam se čini da nam sve što radimo samo prolazi kroz prste. Buran tempo na poslu, balans između privatnog i poslovnog života, brojne obveze... sve to skupa može utjecati na osjećaj nesigurnosti. No, osjećaj razočaranja ili neuspjeha koji ste osjetili ne smije ostati u vama. Na ovaj ili na onaj način negativnost morate izbaciti iz svog života te uzeti novi list papira i početi iznova. Krenuti ispočetka nije pogrešno i iako je teško, morate to napraviti kako biste ponovno zavoljeli sebe. To je prvi korak ka samopouzdanju.

dm viber Stickeri 2


Jutro! Lakiram nokte, imam friz za šiz i stižem za pet minuta. Iscooliraj se dok ja kafenišem i trzni me kad šokiram račun. Kontaš?! Ako ne, no frks, ljubim te i grlim. Furam svoj fazon, a to je vrh vrhova!

stvari

Slobodno vrijeme koje imamo sve pažljivije dijelimo između obveza i druženja s dragim ljudima, kako bismo bez sumnje mogli napuniti baterije za sve avanture koje nas čekaju kroz tjedan. Ukoliko se često susrećete s velikim upitom što raditi nedjeljom poslijepodne ili kako najbolje iskoristiti prazan dom i slobodnih sat vremena, donosimo par aktivnosti koje će vam pomoći da se osjećate lijepo.

snl magazin novi broj naslovna

Novi broj SNL magazina donosi naslovnu priču sa bh glumcem Muhamedom Hadžovićem, a razgovarali su i sa umjetnikom na daskama što život znači, Jasenkom Pašićem. Adis Dizdarević unutar korica magazina piše o Donaldu Trumpu, a Vahida Djedović otkriva što to muškarci žele. Pričali su i sa legendarnim i uspješnim ženskim tv licima u BiH i saznali dosta toga od Midhete Kurspahić, Lejle Zvizdić, Sabine Bačvić – Zečević i Arijane Saračević – Helać.

mama naslovna

Na prvu sam se toliko oduševila ovim pitanjem, ali sam uskoro shvatila kako je ova tema istovremeno najljepša i najteža tema za pisanje, toliko i opširna i uska, jer nemaš pojma što bi sve napisao. Ma ovo je kao da nas netko pita: „ Zašto je super biti živ?“ Mogli bi danima i noćima u beskraj nabrajati razloge, a i mogli bi samo jednom rečenicom odgovoriti na ovo „jednostavno“ pitanje: „Pa zato što si živ!“

mama majcindan

Dijeljenje sladoleda, odlazak u šetnju i vožnja gradom na biciklima samo je nekoliko neodoljivih načina kako provesti ovaj divan dan sa svojom najdražom osobom. Mama će rado s vama isprobati sve kolače u slastičarnici i vozati se autićima u lunaparku. Ona će obožavati hranjenje labudova u parku i mahanje lavovima u Zoo-u. S vama će rado otići na duži put kako bi vidjela poseban vodopad i sjediti će doma uz gitaru i domaće kolače. A što još osim svega navedenog možete raditi sa svojom mamom na Majčin dan i kreirati dan koji će zauvijek pamtiti, pogledajte u nastavku.

spavanje naslovna

Ultimativnih vodiča do jednostavnijeg življenja sa manje stresa i više organiziranosti nikada dosta. Savjeti kako se bolje osjećati ujutro kada se probudite i imati veću produktivnost za vrijeme radnog vremena su uvijek dobrodošli, stoga vam i mi donosimo nekoliko stručnih primjera kako boljom organiziranošću do ispunjenog dana i znatno boljeg raspoloženja. Sve što trebate je rutina prije odlaska na spavanje, a nju saznajte kroz 4 jednostavne točke u nastavku.

the-coolest-moms-on-instagram-1575983-1448742243.640x0c

Želite svoju mamu iznenaditi lijepim i s puno ljubavi napravljenim poklonom?
Za vas smo pripremili mali šalabahter koji otkriva i kako!