vikend naslovna

Na svojoj mjesečnoj TO-DO listi uvijek biste trebali pronaći mjesto za jednu sjajnu stvar koju oduvijek želite usavršiti ili naučiti. Od informiranja kako nešto funkcionira, preko učenja novog jezika do toga da napokon svladate čar sviranja nekog instrumenta. Zašto baš ovog vikenda ne biste u dnevnoj sobi ili na terasi radili baš nešto drugačije, inovativno, svježe, nešto što vas inspirira, podiže vam raspoloženje i čini da se osjećate dobro u svojoj koži?

geste 2

 

Bilo koje doba u danu je pravo vrijeme za napraviti sitnicu koja će nekome popraviti monoton i naizgled običan dan. Za početak, prisjetite se koje biste sitnice vi voljeli da netko za vas napravi i krenite otuda. Tada nazovite mamu ili prijateljicu s kojom se odavno niste čuli i razgovarajte s njom. Onako iskreno. Sada prelistajte dalje i saznajte na koje još kreativne, neprocjenjivo lijepe i brižne načine možete djelić svog vremena i truda podariti nekome već danas.

savjeti posao 2


Uvijek je jako izazovno ostaviti posao na radnom mjestu i u potpunosti uživati u vremenu provedenom u domu. Kako biste postigli balans, te usavršili vještinu razdvajanja ove dvije sfere života, što nedvojbeno dovodi do svježine i ispunjenosti u vašoj svakodnevnici, dovodimo vam 5 navika uspješnih dama.

budilica coffee 1

Buđenje uz miris domaće kave jedan je od ljepših životnih iskustava. Ona je dio naše jutarnje rutine, glavni pokretač i napitak koji nam pomaže lakše se razbuditi i uhvatiti u koštac sa svim obvezama. Upravo zbog toga je sve istinske kavoljupce i osobe koje ujutro ne može podignuti ni 5 budilica razveselio proizvod koji nama najmanje omiljenu i najdražu stvar spaja zajedno.

pokloni naslovna

Kada inspiracija za kreiranje odličnog poklona za dragu osobu jednostavno izostaje, vrijeme je da Pinterest pokuca na vrata. Mi ga rado puštamo unutra sa odličnim DIY idejama koje je veoma lako rekreirati u udobnosti svoga doma pod rashladnim uređajem u ovim vrućim danima.

rublje kupvinarublja 2

Na pola puta između hrpe grudnjaka koji nam ne odgovaraju i onih koji nam ne trebaju, a zovu nas s polica, krajnje je vrijeme da se suočimo s problemom, potražimo rublje koje će biti s nama od jutra do sutra i pristajati nam odlično.

mazadogwear 02

Bh.brand MAZA je pronašao način da vaši psi zadrže svoj unikatan stil i tokom toplih ljetnih dana. Nove MAZA kreacije su ogrlice u bojama koje možete kombinirati sa privjescima i maramama po želji. Vlasnici pasa već znaju da psi najviše vole prirodne materijale, zato su MAZA ogrlice napravljene od mekane prirodne kože.

poslovi nsl

Želite otputovati negdje ili priuštiti sebi godišnji odmor o kakvom sanjate već dugo, ali nikako da uštedite nešto više novca? Nudimo vam sjajno rješenje koje će vas koštati vaših nekoliko sati tjedno, a dati vam novac koji biste potrošili na vožnju brodicom u Veneciji ili safari kroz Afriku. Vaša mašta i ono o čemu sanjate, pa čak i ako je to nova perilica za suđe, vam je bliže kroz nekoliko jednostavnih i brzih dodatnih poslova. Ukoliko ne znate što biste točno radili, kada i kako, mi vam donosimo kratki vodič kroz malene poslove koje ćete vjerojatno sresti među oglasima na internetu.

produktivnost nsl

Slažemo se da nam između subote i nedjelje nedostaje jedan dan. Dan u kojem ćemo se pripremiti za sve one obveze koje ponedjeljak tako brzo donese za novi radni tjedan.

financijskepogreske

Izgradnja zdravih financijskih navika trebalo bi na vašoj listi prioriteta biti jako visoko, odmah uz brigu o zdravlju i ostvarenju poslovnih ciljeva. Kako biste imali izbalansiranu financijsku godinu, važno je da znate sve potrebne info o vašim osobnim financijama i da vas nikada strah ne sputava od odlaska do stručnjaka koji će vam pojasniti pojedine termine, promjene, bilance, vrste kreditnih kartica. Uz to, zaboravite na klasične mitove o štednji i potrošnji i trebate naučiti kako da kreirate tablicu koja će vam dati jasan prikaz na što svaki mjesec najviše trošite novac i kako te troškove možete umanjiti.