hobiji stres

Nakon osmosatnog trčanja s jednog kraja grada na drugi, svoje preostalo vrijeme želimo pametno utrošiti s nama dragim ljudima i radeći aktivnosti koje će odmoriti naše misle, inspirirati nas i napuniti pozitivnom energijom. Ukoliko ste i vi u potrazi za hobijima i aktivnostima koje odgovaraju ovom opisu, donosimo vam par prijedloga.

majcinstvo djeca 2

 „Ma svaka trudnoća je priča za sebe“- ah, koliko puta sam čula ovu izjavu, a evo sad i doživljavam. Ovo drugo stanje osim što me je „presvrnulo“ na konstantne mučnine, donijelo je i čari stalne ošamućenosti i spavanja, a i želje za junk foodom. Ma ovo je pravo „drugačije“ stanje, koje se apsolutno razlikuje od onog prije par mjeseci,  ali i od onog  prije 3 godine kad sam po prvi put bila trudna. Da, kako vrijeme leti - kao da je to bilo prije 15 godina, a ne samo prije 3 godine.

naslovna

Kada je u pitanju produktivnost, uvijek možemo pronaći razne savjete kako je povećati i na što obratiti pozornost, ali postoje mnoge navike koje, iako toga niste svjesni, znatno utječu na vašu fokusiranost i organizaciju. Kako biste to spriječili i kroz ovaj tjedan iskoristili svaki sat baš onako kako ste htjeli, predstavljamo vam nekoliko navika koje biste trebali izbaciti iz svog planera i svakodnevnih aktivnosti već danas.

hugh naslovna

Prepoznajete ljupkog glumca s naslovne fotografije? Da, i mi ga obožavamo. Bio on u zabavnim komedijima ili neizostavnim ljubićima, uvijek nam izmami osmijeh na lice svojim šarmom. Uz prepoznatljiv nemarni pramen kose na čelu i britanski nagalasak, utjelovio je mnoge likove u filmovima i snimio brojne scene od kojih se topi srce, a koje mnogi od nas i dan danas pamte. Koje scene želimo ponovo ili po prvi put proživjeti, saznajte u nastavku.

NataliaMindru modamo 01

Kroz niz crno bijelih fotografija, Natalia Mindru Photomicona je željela pokazati ljubavni intenzitet koji vlada između mladih zaljubljenih parova.
Projekt je nazvan Urbana ljubav, a svi parovi koji su se našli ispred njenog objektiva, Natalie su upoznali na dan snimanja.

ht-1

Ukoliko strastveno upijate modno štivo, preplaćeni ste na newslettere omiljenih modnih magazina i redovito radite zoom kolekcija predstavljenih na tjednima mode, onda ste strastveni pratitelj modne industrije. Istraživanje tkanina, novih krojeva, pregledavanje inspirativnih modnih fotografija, samo su uvod u proces učenja o modi. Modna industrija iznjedrila je nevjerojatne priče o odricanju, radu, talentu i uspjesima pojedinih dizajnera i modnih kuća, o čijem modnom pečatu danas su kreirane brojne reportaže. Dio njih ispričano je i kroz modne dokumentarce, a neke od njih, donosimo vam u nastavku.

shopping navike nsl

Shopping je mnogima od nas omiljena kardio vježba, bez obzira uključuje li on šetnju po omiljenim trgovinama ili virtualno lutanje omiljenim adresama uz čašu vina u ruci. Zajedno s kupovinom, dolazi i par navika koje nažalost rezultiraju lošom prtljagom, a ne osjećajem zadovoljstva. Kako biste bili sigurni da vaša kupovina neće završiti amaterski, nego uz komade koje ćete jedva čekati odjenuti, ovo su navike kojih biste se trebali riješiti.

knjige zene

Nema ništa bolje od čitanja iskrenih savjeta i komentara žena koje su se u svojoj svakodnevnici uspješno izborile s manjkom produktivnosti, administracijom, nesavršenom radnom okolinom i konkurencijom. One nam mogu poslužiti kao odlična podloga za bolje razumijevanje životnog balansa, otkriti nam jesmo li na pravom putu i naposljetku, dati nam par praktičnih savjeta.
Priče takvih žena upravo su se našle na našoj reading listi.

sretniljudi

Mijenjanje navika, razmišljanja o osobnom rastu i poslovnom uspjehu i lakše prihvaćanje svih izazova s kojima se nosimo svakodnevno sigurno nije nešto što dolazi preko noći.

radnitjedan savjeti 2

Kada shvatite u ponedjeljak ujutro da je ponedjeljak ujutro, i ražalostite se, to je znak da trebate mijenjati svoje radne navike. Naučiti veseliti se novom radnom tjednu, steći dobre radne navike, izbalansirati posao i privatni život kao i naći dovoljno slobodnog vremena i energije u onih 24 sata koje imamo dnevno, izazov je s kojim se susreće svaka osoba. Vrijeme je da se s tim izazovom suočimo uz pomoć ova tri jednostavna koraka. Pridružite nam se i pokažite koliko možete biti motivirani i puni energije.