navike

Vrijeme je danas postala jedna od najdragocjenijih stvari - svaki trenutak želimo pametno iskoristiti za stvaranje nezaboravnih projekata i prekrasnih uspomena. Zbog toga je, uz popunjen dnevni raspored itekako važno da preuzmete stvari u svoje ruke i riješiti se svih onih navika koje vas ne inspiriraju i ne čine boljom/sretnijom osobom. Ove 4 bi svakako trebale biti izbrisane iz vaše svakodnevnice, kako biste bili sretni, zdravi i produktivni u obavljanju svih vaših obveza.

HarryPotter-Lego-hogwarts-slider-1

 

Ukoliko ste i vi ljubitelji ovih plastičnih kockica koje bude maštu i motiviraju vas da izgradite nova kraljevstva, onda će vas vijest o šestom Lego setu inspiriranom pričama o malom čarobnjaku dodatno razveseliti i potaknuti da vjerujete u magiju.

rjecnik

 

 

Ima neka posebna čar u pronalasku jedne riječi koja će zahvaljujući svojim opisom iz rječnika savršeno dočarati način na koji se osjećamo. Riječi koje smo izdvojili u nastavku, osim što rade upravo to, čine naše svakodnevne radnje posebnima zahvaljujući tom svježem, drugačijem i posebnom definiranju stvari koje nas uveseljavaju.

hujicam

 


Sa čak 10 000 preuzimanja i ocjenom 4,4 na Trgovini Play, ova aplikacija brzo je ukrala srca brojnih zaljubljenica u analogne fotografije. Čar aplikacije je upravo u njenoj mogućnosti da vašim fotografijama kroz igru sa svjetlosti, izraženi kontrast i datum u kutu fotografije unese retro vibru koja će ostaviti poseban trag na zabilježenom trenutku.

 prehadansl

 


Istraživanje novog grada, znatiželjno lutanje među ulicama do misterioznog dvorca na vrhu brda ili uživanje u nezamislivo lijepim krajolicima vaše nove ljetne destinacije je zabavno, ali navike koje imamo za vrijeme putovanja mogu nam iste doživljaje pokvariti. Nedostatak sna, nestabilna prehrana, pretjerana fizička aktivnost ali i brojne druge navike putoholičara mogu voditi lakšoj sklonosti prehladi i osjećaju umora. Ukoliko ne želite da se bilo što ispriječi između vas i avanturizma kojemu ste se veselili prije putovanja, izdvojili smo par točki na koje svakako trebate pripaziti.

grunge

Osamdesete sa jeans hlačama posuđenim iz mamina ormara i devedesete sa komadima iz grunge ere zovu nas sa polica svih high street dućana koje posjetimo. To je samo jedan znak da se stil specifičan za naše djetinjstvo uvijek nekako nađe u našem ormaru, kako u obliku kratkih jeans hlača povišenog struka tako i u lepezi marama i majica s printom logotipa rock benda koji najviše volimo slušati.

ljetnefotografije 1

 


S dolaskom na plažu ili obalu rijeke u blizini našeg doma, naš primarni cilj je maksimalno se odmoriti, upiti taj vitamin o kojem su svi naši prijatelji pričali i uživati u prirodi koja nas okružuje. Naše dragocjene trenutke sa obitelji i prijateljima volimo zabilježiti u obliku fotografije kako bismo, naravno, uspomenu zauvijek ponijeli sa sobom. No u želji da pobjegnemo od svih standardnih poza i trenutaka koje već imamo u svojoj galeriji fotografija, odlučili smo istražiti kako naše putovanje do najbliže obale možemo uhvatiti u objektiv na nešto drugačiji način. Za vrijeme potrage naišli smo na dosta zanimljivih fotografija u čijem fotografiranju bismo se sigurno voljeli iskušati, a najboljih 5 ideja donosimo u nastavku. Nadamo se da ćete ih iskoristiti za svoje sljedeće ljetne avanture!

sensorwake-trio-slider-1

 

Za mnoge od nas, buđenje se teško može povezati s riječima bezbrižno i zabavno. Često je popraćeno velikim brojem alarma koji nakon nekog vremena prouzrokuju gunđanje i namršten izraz lica. Upravo zbog toga nas posebice raduju inovacije koje nama omiljenu slasticu i najmanje dragu aktivnost spajaju zajedno.

vikendaktivnosti



Ukoliko još uvijek niste zamijenili svoju gradsku adresu za onu na moru te se pitate kako provesti vikend, mi imamo par simpa prijedloga. Uključuju ukusne delicije, druženje s najmilijima, svjež zrak, ledena osvježenja i puno smijeha. Za njihovu realizaciju bit će potrebno malo truda i timskog rada, no, uspomene nastale tijekom igre s balonima, filmske večeri u vrtu ili koktel zabave na krovu zgrade su vrijedne toga! Bacite se na realizaciju i podjelu poslova i uživajte u odličnom vikendu!

suncokret 1

 

Cvijet koji prati sunce u njegovom prolasku nebeskim svodom jedan je od naših najdražih vjesnika ljetnih dana. Suncokretovi veliki zrakasti cvjetovi koji mogu biti žute, narančaste i kestenaste boje čine ga neodoljivim gostom svakog botaničkog vrta, vjenčanih buketa, kao i cvjetnih dekoracija za dom. Par grana suncokreta stiliziranih u vašu omiljenu vazu u boji u trenu će vašem domu dati posve novu energiju i miris.