salica primark

Baš kao što s velikom strasti pristupamo istraživanju i iskušavanju novih aroma čajeva ili kave, jednako pedantno kreiramo našu kolekciju šalica koje će cijeli proces pretvoriti u zabavno iskustvo. Svaki detalj je važan, a ovaj mali ženski ritual dobit će najfinije note zahvaljujući upravo pomno biranim šalicama.

buketi ruze nsl

 

Zahvaljujući svojoj elegantnoj, ljupkoj i šarmantnoj noti, cvijeće je jedan od najljepših načina kako interijeru dati osobnu i toplu notu. Svojim nijansama može uljepšati svaku prostoriju, potaknuti dobro raspoloženje, ali i biti tema za razgovor tijekom raznih događanja. Najbolje od svega jeste što za čarobnu zelenu čaroliju u domu ne morate biti vješti u dekoriranju – potrebno je tek da izaberete zanimljivu vazu, uberete cvijeće iz (maminog) vrta i postavite ga na centralno mjesto u domu. Jedan od favorita upravo je vječna ruža.

jesen naslovna1


Gotovo nesvjesno, iz dana u dan, malenim ritualima pozdravljamo jesen - bilo da se radi o čavrljanjima u cafeu dok vani pogledavamo na vjetrom nošeno žuto lišće, pripremi najukusnijih domaćih pita s začinima koji unose jesensku vibru u prostor ili odijevanju toplog vunenog džempera.

foodie filmovi

 

Ovo su filmski naslovi u kojima ukusne slastice, specijaliteti svjetskih kuhinja i vino igraju glavne uloge.
Uistinu, hrana i filmovi su se oduvijek savršeno nadopunjavali, a ovi uradci donose vam sasvim novi, svjež i zabavan pogled na pripremu hrane, kreativnost, domišljatost i naravno uživanje u namirnicama koje bude sva čula i najljepše uspomene. Neki od naslova s popisa u nastavku će vam toliko probuditi maštu da ćete okus pojedinih jela osjetiti i preko ekrana. Nasmijat će vas, zabaviti, ali ćete uz njih i naučiti nešto novo. Zato, večeras počastite svoje nepce ukusnim domaćim keksima i pripremite se za maraton filmova koji će vam uljepšati vikend.

youserija

Upravo su maratoni omiljenih filmskih naslova te serija koje mame osmijeh na lice jedan od glavnih razloga zašto se veselimo jeseni. Uživanje u novim dramskim pričama, komentiranje istih sa članovima obitelji, dekica, kokice i topao čaj, scenariji su koji rado repriziramo iz vikenda u vikend. U danima koji slijede, na male ekrane stižu nove serije koje će zagolicati vašu maštu neočekivanim i zabavnim zapletima, listom holivudskih imena koja su dobili glavne uloge, ali i urnebesno smiješnim epizodama uz koje ćete se opustiti. O kojim serijama svi pričaju ove jeseni otkrivamo u nastavku.

jesen nsl

 

Nakon bezbrižnih ljetnih dana provedenih uz more, sezone godišnjih odmora, osvježavajućeg sezonskog voća i povrća te nošenja lepršavih i prozračnih komada jasno je zašto je ljeto omiljeno godišne doba mnogih te zašto se pred jesen nalazi itekako izazovan zadatak. No, ovo godišnje doba sa sobom nosi bezbroj ljepota koje će kreirati najljepše uspomene. Ugodne temperature, tranzicija prirode iz ljetnog u jesensko ruho, sjajne namirnice koje uljepšavaju druženja u domu, topli vuneni materijali, mirisi koji nas vraćaju u djetinjstvo i ples na kiši, samo su neki od razloga zašto ćete se zaljubiti u jesen…

umorno nsl

 

Ukoliko je vaš osmosatni radni dan redovito popraćen osjećajem iscrpljenosti, onda je vjerojatno vaš umor prouzrokovan navikama koje su dio vaše svakodnevnice. Nedovoljna sna, nepravilna prehrana, dehidriranost, manjak proteina, sve su to čimbenici koji mogu stajati na putu vaše motiviranosti i produktivnosti kroz dan. 

dokumentarci nsl

 

Ukoliko volite modu, onda će ovi filmski naslovi biti prava poslastica za vas.
Modni dokumentarci na poseban način otkrivaju što se krije iza blještavila sjajnih kreacija koje viđamo na fotografijama u magazinama. Oni su prozor u kreativni svijet fotografa, modela i dizajnera. Neki od najpoznatijih modnih dokumentaraca vode vas kroz cijeli intimni proces nastanka pojedinih modnih revija, otkrivaju vam sve prepreke s kojima se susreću modni brandovi, ali i snažno progovaraju o ambiciji i inspiraciji. Sadrže i mnoštvo sjajnih poslovnih savjeta, ali su i svojevrsna ulaznica u nastanak najvažnijih modnih izdanja te kolekcija o kojima će i brojne buduće generacije rado pričati.

 

poslovnisavjeti 2

Čitajući savjete uspješnih ljudi o tome što je ključ za uspješno vođenje start-upa ili kompanije, gotovo svi emocije ističu kao korak uz koji ćete biti bliže vašim kupcima. Slično je i s vašim radnim mjestom. Većina vaših kolega neće vas zapamtiti po poslu koji ste radili, nego po načinu na koji ste s njima surađivali. Kako ste učinili da se osjećaju dok vas slušaju dok govorite ili rade s vama. Zbog toga je iznimno važno na radnom mjestu istaknuti se setom vrijednosti, ali i spremnosti na pomoć drugima. A to su samo neki od načina kako možete ostaviti vidljiv trag u kompaniji u kojoj radite.

filmovi-nsl


Dolazak vikenda redovito volimo proslaviti uz domaće slastice, svijeće, odlično društvo i film zbog kojeg ćemo se toliko smijati da ćemo osjetiti bolove u trbuhu. Filmski maratoni su odličan način opuštanja, buđenja uspomena, prikupljanje motivacije i uživanju u zabavnim, svakodnevnim avanturama likova iz filmova. Budući da ovaj vikend uistinu želimo posvetiti samo ležernim temama i simpatičnim ljubavnim anegdotama, izdvojili smo trideset naslova koje možete gledati s vašim prijateljicama. Neke filmove ste vjerujemo već pogledali, neki će tek ukrasti vaše simpatije, a uz neke od njih ćete se vjerujemo i poistovjetiti. Uživajte u sjajnom druženju dame!


 


 

danas nosimo1

topprica jesen

insta nsl