ikea nsl

 

Ikea je već godinama neizostavan dio naše svakodnevice (i domova), a svojim kreativnim kampanjama uvijek nam iznova mami osmijeh na lice i potiče dodatnu povezanost. Posljednji od projekata koji je u potpunosti osvojio naše simpatije upravo je inicijativa pokretanja 'IKEA BATHS' u Parizu.

filmovi naslovna

 

Filmovi su sjajna uvertira u opuštenu i zabavnu večer u društvu dragih ljudi, posebice nakon napornog radnog tjedna. Odlična je pozivnica za druženje, motiv da pripremimo domaće slastice, ali i da uz smijeh, suze radosnice i inspirativne priče velikih filmskih likova na tren zaboravimo na obveze i uživamo u sjajnom društvu. Dodajte tome i naslove koji pokazuju da se veliki trud uistinu isplati te da je ljubav univerzalni jezik i imate savršen recept za početak, nadamo se, sunčanog vikenda.

valentinovo naslov

 

Bez obzira ubrajate li se među strastvene ljubitelje praznika ljubavi ili ne, Valentinovo je sjajan povod da provedete dodatno vrijeme s dragom osobom. Dan je to kada je sve usmjereno u slavljenje ljubavi, a kroz sitne geste trudimo se upravo taj posebni osjećaj zadržati tijekom cijele godine. Pusa prije spavanja, simpatična poruka na laptopu, cvijet ili doručak u krevet…sve su to rituali uz koje želimo probuditi dodatnu romantičnost i nježnost u vezi. Kako biste ovo Valentinovo dobili čistu peticu i na polju organizacije kreativnog spoja, pronašli smo nekoliko ideja za druženje za koje čak ne morate ni napustiti dom. Upravo je toplina doma sjajna kulisa za smijeh, zabavu i sjajne uspomene na još jedan dan proveden s dragom osobom.

tulipani nsl


Iako je dovoljan tek jedan pogled kroz prozor kako bismo shvatili da zima još uvijek traje, proljeće nam polako kuca na vrata, a tržnice i omiljene cvjećarnice već su ugostile prve bukete šarenih tulipana.

valentinvo nsl

 

Valentinovo je praznik koji nas iznova podsjeća na jednu od najljepših emocija – ljubav. Osjećaj bliskosti, prijateljstva, privrženosti, nesebičnosti i međusobnog podržavanja koja proizlazi iz nje razlog su zašto nam se na licu naslika iskren osmijeh na sam spomen drage nam osobe. Uz Valentinovo se zato često veže i znak pažnje koji poklanjamo simpatiji, dečku ili mužu. No, ovaj poseban osjećaj trebali bismo zadržati tijekom cijele godine...
Kako bi vam svaki dan bio ispunjen sitnim romantičnim gestama i sitnicama koje bude one slavne leptiriće u trbuhu, u vašu svakodnevicu uvrstite neke od ovih navika.

mimoza naslovna

Mimoza je cvijet koji donosi iznimno nježnu i romantičnu notu u svaki dom, a ono što ga čini posebnim upravo su njeni glavičasti grozdovi u obliku kuglice. Žuti tonovi ovog cvijeća sjajan su vjesnik sunčanih dana i proljeća, a s obzirom na to da simboliziraju poštovanje i sigurnost, rado su viđen gost u svakom interijeru.

cocochanel naslovna

Ona je pionirka u svijetu mode, jedna od najznačajnijih modnih dizajnerica 20. stoljeća, stilska ikona i osnivačica modne kuće koja i danas kreira nestvarno lijepe i bajkovite kreacije.

megryan


Jedna od naših omiljenih indoor vikend aktivnosti, posebice kada je vani varljivo vrijeme, svakako je filmski maraton. Danas smo naše druženje zakazali sa simpatičnom glumicom koja je svojom karizmom i osmijehom brzo ukrala simpatije javnosti. Ali i filmske kritike. Meg Ryan se proslavila ulogama u romantičnim komedijama, a zanimljiva ljubavna priča koja prati nju i Billya Crystala u filmu 'Kad je Harry sreo Sally' potaknula nas je da se zaljubimo u 'kraljicu filmske romantike', kako su je mediju kasnije prozvali.

 samopouzdanje

 

Samopouzdanje je kategorija koju mnogi smatraju ključnom za rast, kako na poslovnom, tako i na privatnom planu, dok strah često navode kao glavnu prepreku u razvijanju karijere i ostvarenju ciljeva. Dodajte tomu i samokritiku koja ponekad budi negativne emocije te imate formulu koja će postati barijera ka uspjehu. Oni postaju i glavni krivci zašto vaše projektne ideje nikada ne budu izložene na sastancima u kompaniji, ali i glavni motiv zašto je vaša kreativnost nedovoljno izražena sa sastanku vašeg odijela. Kako biste to promijenili i napokon si dali potrebnu injekciju u razvoju karijere, izdvojili smo ti savjeta koja će dodatno potaknuti vaše samopouzdanje.

indoor nsl

 

I dok se ljeti trudimo provesti što više vremena na suncu, zima je rezervirana za ušuškavanje u udobnosti doma, miris cimeta koji dopire iz kuhinje, pucketanje vatre, topao čaj i bajkoviti snježni pokrivač u prirodi.