Svjetska glazbena atrakcija dolazi u BiH 

   two_cellos-1Ovogodišnji Heineken Music Stage koji je postavljen u sklopu Sarajevo Film Festivala (22.07.-30.07.) bit će otvoren u petak 22.07. nastupom dua 2Cellos, kojeg čine hrvatski čelisti Luka Šulić i Stjepan Hauser.
Ovi mladi čelisti postali su poznati širom svijeta zahvaljujući obradi hita Michaela Jacksona „Smooth Criminal“, koja je na YouTubeu postala pravi hit već u prva dva tjedna nakon objavljivanja. Odmah potom potpisali su ugovor sa Sony Masterworksom, a zatim su obradili i pjesmu „Welcome to the Jungle" od Guns 'n' Rosesa.


Njihov debi album sa obradama pjesama poznatih pop i rock izvođača, poput U2, Nine Inch Nailsa, Coldplaya, Nirvane, Muse, Stinga... izaći će ovog ljeta, a nastup na Heineken Music Stageu predstavlja istovremeno i bh. promociju ovog glazbenog materijala.


Luka je studirao na poznatoj Royal Academy u Londonu, a Stjepan se obrazovao na Royal Northern College of Music u Manchesteru. Dobitnici su brojnih međunarodnih nagrada, nastupali su širom svijeta – u Londonu, Amsterdamu, Beču..., a njihov nastup na Heineken Music Stageu se odvija u pauzi njihove velike europske turneje na kojoj nastupaju u pratnji Elton Johna.

two_cellos


Svakako se potrudite da 22. budete u Sarajevu.
Mi hoćemo.

{youtube}B0zx7DEDBr8{/youtube}


modamo.info

Članci koje smo odabrali za vas