chicovnik nsl

Ako i vi želite planirati 2015.godinu sa stilom, imamo sjajan poklon za vas – CHICovnik!
CHICovnik je prvi bh. planer u potpunosti  osmišljen, dizajniran i tiskan u Bosni i Hercegovini, a ovaj preslatki planer se može kao poklon naći ispred vaših vrata.

CHICovnik je planer sa stilom u potpunosti prilagođen ženama. Planer ima dizajnerski osmišljenu naslovnicu kako bi odgovarao pravom trendy, chic dodatku za sve žene, bez obzira na dob, zanimanje, visinu i težinu.

Pored toga što je CHICovnik, zahvaljujući svom dizajnu, već karakteriziran kao chic dodatak za svaku ženu, on će postati i vaš vjerni asistent u kvalitetnoj organizaciji vremena, kontroli kućnog budžeta i ispravnim korištenjem omogućiti vam da si priuštite sve ovo što želite u narednoj godini. Naime, CHICovnik ima planer za svaki dan razrađen po satu kao i poseban prostor za važne napomene. Uz to svaki dan nosi sa sobom i prostor za inspirativnu izjavu kao i prostor za zapisivanje dnevnog cilja.

05

CHICovnik ima i posebne stranice kao što su stranica s brzim i zdravim receptima, stranica za zapisivanje mudrosti i smiješnih anegdota s dragim vam osobama, stranica za planiranje mjesečnog budžeta i ostale zanimljive sadržaje, zahvaljujući kojima CHICovnik postaje pravi mali chic asistent, ne samo u izvršavanju obveza nego i u planiranjima troškova, planiranju slobodnog vremena i sl.

KAKO DO NAGRADE?

Za dvije sretne dame smo pripremili dva CHICovnika spremna za slanje na adresu u Bosni i Hercegovini. Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je da  postanete fan službene stranice CHICovnika te ispod OVE fotografije ostavite komentar zašto baš vi trebate CHICovnik.

Igramo se do utorka, 23.12.2014. u 12:00h kada ćemo slučajnim odabirom izabrati dvije sretne dobitnice. 


Sretno!


Foto: Aida Redžepagić, Erna Saljević, CHICovnik PR

Članci koje smo odabrali za vas