Ako ste u potrazi za magazinom koji će inspirirati sva vaša osjetila, Kinfolk je publikacija na koju morate obratiti posebnu pozornost.

Nesvakidašnji gradski vodiči, priče o događajima i ljudima koji inspiriraju, njegovanje kulture objedovanja i pripravljanja hrane, recepti i putopisi samo su dio onoga što se može pronaći u Kinfolku, magazinu koji svojim čitateljima želi pružiti svoju viziju umjetnosti lijepog življenja.


Magazin izlazi četiri puta godišnje, ima 144 stranice bez ijedne reklame, a uredništvo se za ideje obraća svjetskim umjetnicima, piscima, dizajnerima, fotografima i kuharima, svima onima koji su posvećeni otkrivanju novih ljepota u sferama svog djelovanja i življenja.

Uz magazin, koji izlazi već tri godine, postoji i Kinfolk knjiga recepata za druženja s vama posebnim gostima.

Pored toga, Kinfolk diljem svijeta godišnje održi preko tri stotine domjenaka i evenata različite tematike, a na njihovoj web stranici pronaći ćete i inspirativne video uratke koji će vas potaknuti da uradite sve što je moguće ne biste li dašak onoga što se može vidjeti na stranicama magazina prenijeli u svoju svakodnevicu.Foto: kinfolk.com

Članci koje smo odabrali za vas