dani

Na Zagrebačkom velesajmu od 13. do 15. ožujka održavaju se Dani ljepote&fitnessa. Sajam je posvećen različitim sektorima industrije ljepote: parfumerija i kozmetika, prirodni preparati, zdravlje, ambalaža, kozmetički i Spa saloni, kosa, nokti, fitness, modni dodaci.

Vjerojatno ne postoji osoba koja je igrala Monopol, a da u jednom trenutku nije pomislila da bi bilo sjajno da je novac koji ima u igri stvaran. S novim izdanjem ove kultne igre, kojim Hasbro proslavlja 80 godina od njenog predstavljanja u Francuskoj, među novčanicama u banci će se naći i pravi novac.

01
Filmaši su shvatili potencijal malih ekrana, što je rezultiralo odličnim TV serijama čije su epizode svi ljubitelji drame željno iščekivali. Odlične glumačke postave, zanimljiva radnja, novi scenaristi na Amazonu i Netflixu – 2014.je uistinu bila odlična na ovom polju.

chicovnik nsl

Ako i vi želite planirati 2015.godinu sa stilom, imamo sjajan poklon za vas – CHICovnik!
CHICovnik je prvi bh. planer u potpunosti  osmišljen, dizajniran i tiskan u Bosni i Hercegovini, a ovaj preslatki planer se može kao poklon naći ispred vaših vrata.

U suradnji s fotografkinjom Imranom Kapetanović, autoricom projekta People of Sarajevo, i grafičkim dizajnerom Borom Dizdarom, Ambasada Kraljevine Norveške je pokrenula kampanju povodom obilježavanja Međunarodnog dana ljudskih prava.

Pružajući podršku Mostar Blues & Rock Festivalu, u produkciji BHRT-a je snimljen dokumentarni film o ovogodišnjem festivalu pod nazivom „Mostar Blues & Rock Fest 2014“.

Izdavačka kuća Rizzoli pustila je u prodaju knjigu o Loulou de la Falaise, dizajnerici nakita i modnih dodataka, stilskoj ikoni i muzi dizajnera Yvesa Saint Laurenta, koja je preminula prije tri godine.

heforshe

Nakon što je Emma Watson održala govor u Ujedinjenim narodima, kao ambasadorica projekta He for She, svi pričaju o ravnopravnosti spolova.

"Plavuše su najbolje žrtve. One su poput djevičanskog snijega na kome se najbolje vide krvavi tragovi", znao bi reći Alfred Hitchcock na upit o izboru heroina svojih filmova.

Ako ste u potrazi za magazinom koji će inspirirati sva vaša osjetila, Kinfolk je publikacija na koju morate obratiti posebnu pozornost.