koznimodnidodaci

 

Iza nas je toplo ljeto, a već prvi jesenski dani donijeli su nešto niže temperature. Dok sa nostalgijom polako spremamo ljetne stvari, iz ormara izvlačimo mekane i tople džempere te omiljene modne dodatke bez kojih nam je sezona nezamisliva. Uz šešire i udobne čizme, važnu ulogu igraju upravo torbe, ruksaci, remenje i sunčane naočale, koje će dati osobnu i završnu notu svakom našem izdanju.

Hidesign je brend u kojem ćete pronaći upravo neodoljive kožne modne dodatke komade za jesen. Njihov shop u Sarajevu, smješten na adresi Vladislava Skarića 10 nudi kvalitetne i moderne kožne proizvode. Nakon što su redefinirali viziju luksuza kroz visok kvalitet proizvoda, ekološku svijest i personaliziranu uslugu, postali su prepoznatljivi kao brend nastao na snažnom baštinjenju ručnog rada i inovacija.torba-01-4

Aktovke, torbe, torbe za laptope, ruksaci, novčanici, sunčane naočale i drugi mali kožni proizvodi za žene i muškarce samo su dio ponude ovog brenda. Još od svog nastanka (davne 1978. godine), pa sve do danas, kroz kolekcije se trude pratiti trendove, te svojim kupcima ponuditi moderne i visoko kvalitetne kožne proizvode. Održavajući svoju usredotočenost na klasični suvremeni modni izričaj, s bezvremenskim, ali i hrabrim dizajnom, Hidesign je pravi izbor za pametne i sofisticirane urbane dame i muškarce. Mali dio njihove kolekcije donosimo u nastavku, a cijelu jesensku pogledajte na ovom LINKU.

 

naocale-01-2

olovka-05-1

kais-02

torba-crvena-04

Članci koje smo odabrali za vas