MEGGLE MEETS MILLENNIALS jogurt 01


Meggle se već godinama može pohvaliti činjenicom da njihovi proizvodi nastaju od mlijeka s domaćih, bh. farmi, a to su ove godine prepoznali i pripadnici generacije bh. millennialsa. Naime, upravo oni su ove godine prestižnu BEST BUY AWARD medalju za 2018. dodijelili Meggle tekućem jogurtu s 2,8% m.m., ocijenivši ga kao jogurt s najboljim omjerom cijene i kvalitete na domaćem tržištu.

U Meggle timu su ovo priznanje dočekali s oduševljenjem i na njega odgovorili veoma kreativnom zahvalom. Naime, na policama trgovina širom BiH ove godine ćete pronaći i novu, limited edition ambalažu tekućeg jogurta od 500g, za čiji su dizajn inspiraciju pronašli upravo u millennials generaciji. Tako su bocu ukrasile prepoznatljive ikone društvenih mreža, a u Meggleu su vas odlučili provesti i kroz dodatno millennials iskustvo na web stranici www.megglemeetsmillennials.ba gdje ćete otkriti zanimljiv test o osobnosti, te svaki mjesec uživati u novim, ukusnim receptima za pripremu brzih jela dostojnih hashtaga #foodie na vašem Instagram profilu.


MEGGLE MEETS MILLENNIALS jogurt 02


Uz sve to, u Meggleu svoju sreću zbog priznanja šire i kroz svoju Instagram zajednicu motivirajući fanove da svoje sretne trenutke podijele uz hashtag #nasvusrecu, stoga svakako za dodatnu inspiraciju zavirite i na njihov Instagram.

MEGGLE MEETS MILLENNIALS jogurt 03


Meggle.
Jer #nasvusrecu.

 

Članci koje smo odabrali za vas