ajlahodzic levis modamo nsl

Levi's komadi su u modnim krugovima već godinama simbol klasike. Njihove modele traperica poznaju gotovo svi i imaju u svom ormaru, zahvaljujući činjenici da su nosivi iz sezone u sezonu. U zimskim danima, rado ih nosimo uz oversized pletivo i elegantne bluze, pokazujući da ove univerzalne traperice mogu pričati razne stilske jezike. Bh.blogerica Ajla Hodžič sjajno ih kombinira u raznim prilikama, a kroz današnji look dokazala je da se vintage Levi's traperice mogu nositi i ženstvenu i modernu notu uz pametan odabir ostatka kombinacije.

ajlahodzic levis modamo 2

ajlahodzic levis modamo 5

„Ova kombinacija s bijelom košuljom i sivom vestom je idealna za romantičan susret s dečkom. Udobna, a u isto vrijeme skladna i moderna.“ – nadodala je Ajla.
Ova popularna bh.blogerica već nam je dala par stilskih lekcija iz kombiniranja ovih traperica za šetnju gradom, a naredni ponedjeljak donosi mali šalabahter za kreiranje looka idealnog za ležerno poslovno druženje.

ajlahodzic levis modamo 1

MODAMO.info & Levi's vas daruju!

U suradnji s brandom Levi's za vas smo pripremili i nagradnu igru kroz koju jednu damu darivamo ovom sjajnom, bijelom, kvalitetnom, bazičnom majicom koju možete nositi kroz cijelu godinu i kombinirati na bezbroj načina.


levis ajlahodzic modamo nagrada


Kako do nagrade?

  • Postanite pratitelj službene MODAMO.info i FAMA Facebook stranice
  • Ispod fotografije Ajline kombinacije na našoj službenoj Facebook stranici u komentar napišite što vam se najviše dopalo u Ajlinoj kombinaciji.
  • Svaki naredni ponedjeljak, sve do 21.11., objavit ćemo po jedan prijedlog kako kombinirati Levi's komade. Svoj komentar možete ostaviti ispod svakog od tih članaka.
  • Igramo se sve do 28.11.2016., kada ćemo putem alata Random.org izabrati jednu sretnu dobitnicu. 
  • Nagradna igra vrijedi samo za čitatelje iz Bosne i Hercegovine. 


Foto: Ibrahim Huskić

 

Članci koje smo odabrali za vas