maroko naslovna


S jedne strane veliko siromaštvo, a s druge strane urbani luksuz – ovako je najlakše okarakterizirati Maroko. U Maroku se priča francuski i arapski, međutim brzo smo shvatili da je službeni jezik Maroka „broken inglish“. U podnožju planina Atlas u jugozapadnom Maroku nalazi se grad Marrakech. Uz Fes, Meknes i Rabat, jedan je od četiri „kraljevska grada“ Maroka.

MEGGLE MEETS MILLENNIALS jogurt 01


Meggle se već godinama može pohvaliti činjenicom da njihovi proizvodi nastaju od mlijeka s domaćih, bh. farmi, a to su ove godine prepoznali i pripadnici generacije bh. millennialsa. Naime, upravo oni su ove godine prestižnu BEST BUY AWARD medalju za 2018. dodijelili Meggle tekućem jogurtu s 2,8% m.m., ocijenivši ga kao jogurt s najboljim omjerom cijene i kvalitete na domaćem tržištu.

nokia8 2

 

 

Nokia 8 je pametni telefon visokih performansi i prekrasne izrade, osmišljen za osobe koje stvaraju sadržaj. Nokia 8 donosi tri novosti u svijet Android pametnih telefona, uključujući prvu suradnju sa ZEISS optikom. Uz čisti Android i vrhunske performanse, Nokia 8 izrađena je od jednog komada aluminija što je čini najnaprednije dizajniranim pametnim telefonom dosad i predstavlja pravi Nokia flagship pametni telefon.

blagdanskeaplikacije nsl

 

Kao i svake godine do sada, početkom 11.mjeseca kao da sve oko nas dobije odjednom blagdansko ruho. Blagdanske kolekcije, izlozi dućana, preporuke oko kupovina poklona, brojni turistički aranžmani za kraj godine... svi pričaju o najljepšem dobu u godini. 12.mjesec mjesec je zajedništva, darivanja, lijepih djela i nekih novih svježih početaka. Božiću se radujemo i zbog one posebne euforije kićenja drvca, smijehu i druženju s obitelji u 'ugly'džemperima i pripremi ukusnih slastica. Sada nam se u toj avanturi iščekivanja najljepših blagdanskih dana pridružuje i naš pametni telefon.

instagram profil

Osim što imaju odlične kadrove fotografija, popularni blogeri uspijevaju sve fotografije urediti i posložiti da se uklapaju u male kvadratiće i izgledaju sinkronizirano i neodoljivo. Jeste se ikada pitali kako blogerice i ostali Instagram profili to rade? 

6909-Le-21eme-Adam-Katz-Sinding-Stella-McCartney-Resort-2015-New-York-City AKS6933

Dizajniran da vam omogući printanje fotografija u trenutku, ovaj gadget nastoji biti vaš esencijalni komad u torbi, upravo onaj koji ćete nositi posvuda sa sobom. Kao mali nastavak na vaš smartphone, ova pametna stvarčica printa fotografiju koju ste upravo snimili ili koju već imate u galeriji unutar samo nekoliko sekundi. Osim toga, za funkcioniranje Prynta nije vam potrebna tinta, a ukoliko odlijepite ljepljivi dio straga instant dobivate naljepnicu. Koliko je ovaj gadget odličan pogledajte na ovom videu, a do njega možete doći klikom na Amazon.com.

Copenhagen-street-style
Uz par klikova, od modne družine koja je redovit gost tjedana mode i zabava koje organiziraju brojni brandovi, dijeli vas tek par opisa na društvenim mrežama. Zahvaljujući popularnim tagovima, vaše fotografije mogu se naći tik uz fotografije svjetskih popularnih blogerica na tražilici na Instagramu.
Osim toga, Instagram je u potpunosti promjenio način na koji funkcionira modna industrija.

slusalice nslk

U mjesecu darivanja želite sebi dragu osobu obradovati nekim znakom pažnje, a da pritom zadovoljite njenu zaljubljenost u high-tech proizvode? Imamo pravo rješenje za vas uz nekoliko prijedloga - sjajne kožne slušalice za dugotrajne vožnje iz jednog grada u drugi, napredne i cool kamere uz koje će moći zabilježiti svoje sljedeće veliko putovanje ili pak autentični zvučnik koji će je natjerati da pleše za vrijeme obavljanja kućanskih poslova.

IMG 39201
Ona ima 36 godina i vlasnica je profila koji će vas privući radi vizualnog dojma koji dobijete nakon otvaranja njenog profila, naime, Ivana koristi gotovo uvijek slične tehnike uređivanja fotografija, a onda i radi vala emocija koji će vas preplaviti dok pregledavate njene fotografije.

patricia kordic cocopat instasavjeti modamo nsl

Patricia Kordić jedna je od osnivačica branda Cocopat, bh.branda koji se bavi ručnom izradom torbi i koji je u posljednjih par godina osvojio simpatije brojnih dama svojim elegantnim dizajnom. Ono što ga izdvaja jeste i činjenica da su ga osnovale mama i kćer, koje sa svakom novom kolekcijom idu korak naprijed. Patricia je i vlasnica Instagram profila koji broji 48.7 tisuća pratitelja. Zanimljive fotografije i interaktivni postovi potaknuli su nas da u razgovoru sa mladom i poduzetnom Patriciom saznamo što je to ključno za dobru Instagram objavu.