Copenhagen-street-style
Uz par klikova, od modne družine koja je redovit gost tjedana mode i zabava koje organiziraju brojni brandovi, dijeli vas tek par opisa na društvenim mrežama. Zahvaljujući popularnim tagovima, vaše fotografije mogu se naći tik uz fotografije svjetskih popularnih blogerica na tražilici na Instagramu.
Osim toga, Instagram je u potpunosti promjenio način na koji funkcionira modna industrija.

slusalice nslk

U mjesecu darivanja želite sebi dragu osobu obradovati nekim znakom pažnje, a da pritom zadovoljite njenu zaljubljenost u high-tech proizvode? Imamo pravo rješenje za vas uz nekoliko prijedloga - sjajne kožne slušalice za dugotrajne vožnje iz jednog grada u drugi, napredne i cool kamere uz koje će moći zabilježiti svoje sljedeće veliko putovanje ili pak autentični zvučnik koji će je natjerati da pleše za vrijeme obavljanja kućanskih poslova.

IMG 39201
Ona ima 36 godina i vlasnica je profila koji će vas privući radi vizualnog dojma koji dobijete nakon otvaranja njenog profila, naime, Ivana koristi gotovo uvijek slične tehnike uređivanja fotografija, a onda i radi vala emocija koji će vas preplaviti dok pregledavate njene fotografije.

patricia kordic cocopat instasavjeti modamo nsl

Patricia Kordić jedna je od osnivačica branda Cocopat, bh.branda koji se bavi ručnom izradom torbi i koji je u posljednjih par godina osvojio simpatije brojnih dama svojim elegantnim dizajnom. Ono što ga izdvaja jeste i činjenica da su ga osnovale mama i kćer, koje sa svakom novom kolekcijom idu korak naprijed. Patricia je i vlasnica Instagram profila koji broji 48.7 tisuća pratitelja. Zanimljive fotografije i interaktivni postovi potaknuli su nas da u razgovoru sa mladom i poduzetnom Patriciom saznamo što je to ključno za dobru Instagram objavu.

ajlahodzic levis modamo nsl

Levi's komadi su u modnim krugovima već godinama simbol klasike. Njihove modele traperica poznaju gotovo svi i imaju u svom ormaru, zahvaljujući činjenici da su nosivi iz sezone u sezonu. U zimskim danima, rado ih nosimo uz oversized pletivo i elegantne bluze, pokazujući da ove univerzalne traperice mogu pričati razne stilske jezike. Bh.blogerica Ajla Hodžič sjajno ih kombinira u raznim prilikama, a kroz današnji look dokazala je da se vintage Levi's traperice mogu nositi i ženstvenu i modernu notu uz pametan odabir ostatka kombinacije.

laptop naljepnice

Naljepnice na laptopu odličan su način da personalizirate svog omiljenog tehnološkog pomagača. Osim što će vam izmamiti osmijeh na lice i vaš alat za rad učiniti znatno zabavnijim, chic su ukras s kojim laptop postaje sve, samo ne dosadan.

vw buba bih modamo 6

Buba je jedan od kultnih auta koji ima ljubitelje diljem svijeta udružene u brojne klubove. Pojavila se u brojnim filmovima, bila jedan od zaštitnih znakova hippie pokreta te neiscrpan izvor inspiracije za brojne prerade od strane profesionalaca, ali i amatera.

insta tips nsl

Instagram je jedna od omiljenijih platformi u modnoj industriji. Ne samo da uživamo pregledavati profile naših omiljenih ikona stila i njihove fotografije snimljene u prvom redu tjedana mode, nego često i zalutamo u dugu povijest objava nama inspirativnih profila stvarnih mama, blogova za uređenje doma, blogerica koje promiču zdravu prehranu, zaljubljenica u modu i sl.

mobilneaplikacije
Nova godina mnogima od nas dođe kao podsjetnik da je pred nama novih 12 mjeseci kroz kojih možemo naučiti i uraditi puno toga. Podsjeti nas i da se trebamo više smijati, pokazati našim bližnjima da nam je stalo do njih, ali i da je vrijeme da neke stvari promijenimo, učinimo boljima, ljepšima, jednostavnijima.

instagram nsl

Instagram je jedna od najbrže rastućih društvenih mreža današnjice. Zašto? Zato što volimo dijeliti svoje fotografije i gledati objave drugih. Ukratko. Pogotovo kad govorimo o praćenju privatnih profila celebrity osoba.