hrvatska wethepeople nsl

 

Ukoliko još uvijek razmišljate o destinaciji na kojoj ćete provesti godišnji odmor, izdvojili smo par prijedloga koji se također mogu upisati na vašu listu želja. Riječ je o zemljama koje dodatno dobivaju na popularnosti i koje će tek postati omiljena meta svih it cura i redovit gost na društvenim mrežama influencerica. Obzirom da je Pinterest prvi korak svih od nas kada smo u potrazi za inspiracijom što odjenuti, kako urediti dom, personalizirati zabavu ili organizirati vjenčanje, putovanja su također domena u kojoj je Pinterest naša omiljena lokacija. Na ovoj popularnoj platformi u ovoj godini je par lokacija dobilo znatno veći broj pretraživanja...

#MEXICO CITY
Grad koji je savršen miks kulture, hrane, umjetnosti i odlične arhitekture, grad je o kojem se dosta čitalo i istraživalo na Pinterestu. Njegova popularnost porasla je za 96%.

 

meksiko

 

#MEDITERANSKI OTOCI (HRVATSKI I GRČKI OTOCI)
Kristalno plavo more, bajkovit pejzaž, ukusna lokalna hrana, zanimljiva arhitektura i prekrasne plaže učinili su da i popularnost termina mediteranski otoci poraste ove godine, dok su u ovoj kategoriji 'hrvatski otoci' i Mykonos pojmovi koji su najviše puta pretraženi.

jessiebush wethepeople croatia guide5-700x1050@2x

#PUSTINJE
Maroko, Dubai, pustinja Atacama – sve su ovo destinacije koje savršeno dočaravaju način života u mjestima koji su okruženi pustinjom. Njihova popularnost porasla je za 125% ove godine.


maroko

Foto: wethepeoplestyle.com, Pinterest

Članci koje smo odabrali za vas