plaza torba

Na samu pomisao da se na našem današnjem rasporedu nalazi odlazak na more, na našem licu se nacrta veliki osmijeh. Rano buđenje i put prema moru je savršen vikend scenarij. Baš kao i zauzimanje najljepšeg mjesta pod palmom ili vazdazelenim drvećem, uz knjigu, pljuskanje morskih valova i tračke sunca koje se provlači među granama. No, kako biste bili sigurni da je vaše uživanje potpuno, postoji par stvari koje biste trebali imati sa sobom u torbi ukoliko na more putujete na jedan dan. Od sitnica koje će zaštititi i nahraniti vašu kožu do zabavnog štiva i dodataka koji će vas zabaviti u hladu, mi smo ih pobrojali u nastavku. Nosite li i vi sve ove stvari uvijek sa sobom?

#1 Krema za sunčanje
Iako obožavamo osjećaj sunčevih zraka na koži, uvijek je potrebno na kožu prethodno nanijeti odgovarajuću kremu za sunčanje.

#2 Šešir i/ili sunčane naočale
Baš kao i krema za sunčanje, druženje ispod sunca bez zaštite od UV zraka ne dolazi u obzir.

beach bag essentials (6)

 
#3 Omiljena knjiga
Kako bi vrijeme u hladu proteklo bezbrižno i uz zabavu. To naravno može biti vaš omiljeni magazin ili knjiga, bitno je samo da u potpunosti uživate.

#4 Nakit
Na ovome će vam zahvaliti vaši instagramski kvadratići, a i vi ćete se osjećati poput omiljene blogerice uz nisku ogrlica ili narukvica.

#5 Krema za lice
Nakon dugog dana izloženog suncu i kupanja u moru, vašem licu potrebna je hidratacija. Zato na kraju dana nanesite svoju omiljenu kremu i dajte koži da diše. Vjerujte nam, osjećat ćete se odlično.

#6 Losion za tijelo
Vrijedi isto pravilo kao i za kremu za lice.

#7 Još jedna kombinacija
U slučaju da se vaša odjeća uprlja ili se jednostavno želite presvući – sa sobom uvijek ponesite jedan par donjeg rublja i kombinaciju ugodnu za putovanje. Dukserica ili jakna u slučaju promjene vremena nikada nije loša ideja.

#8 Flasteri
Iako obožavamo vrijeme provoditi u moru, kamenje može ostaviti rane na našim stopalima. U tim trenutcima sve bismo napravili za jedan flaster, zato uvijek u jednom džepiću sačuvajte njih par, za svaki slučaj.

#9 Karte ili druge društvene igre
Igranje društvenih igara u hladu s ekipom i obitelji – postoji li bolja definicija ljeta?


Foto: pinterest.com

Članci koje smo odabrali za vas


 


 

danas nosimo1

Top prica parfem

insta nsl