Santorini Travel Fashion ohhcouture leoniehanne


I ne samo način na koji putujemo, nego i način na koji naša iskustva dijelom s najbližima. Mnogima od nas često se znalo dogoditi da nakon pregleda par Instagram kadrova obližnjeg bara, parka ili zanimljive kulturne destinacije u drugom gradu na koje smo naišli tijekom pretraživanja ove društvene mreže i sami poželimo spakirati naš ruksak i u potpunosti istražiti to mjesto.

Vjerujemo da nije pretjerano zabavno kada tijekom vaše avanture oko vas stoji još deset osoba koje pokušavaju svojim pametnim telefonom uhvatiti trenutak vrijedan opisa 'instamood',no, uz malo strpljenja i par trenutaka kasnije, ponovno se možete posvetiti svom upoznavanju s destinacijom i kreiranju uspomena. Instagram možda jeste pokrenuo trend dijeljenja fotografija hrane, #ootd fotografija, kadrova ulica i zanimljivih pejzaža, no, svaka od ovih fotografija može postati i prekrasna uspomena u vašem albumu. Jer, kroz nekoliko godina, osjećat ćete se ispunjeno jer ste ipak, koliko god se to možda činilo kao klišej, napravili fotografiju vašeg ručka, pogleda s prozora sobe, selfie ili kadar popularnog kluba. Naravno, umjerenost je ključna kada je u pitanju kreiranje i dijeljenje uspomena s putovanja. A mi smo izdvojili dodatne prednosti Instagrama kada su u pitanju putovanja.


#VIRTUALNI FOTO ALBUM NA OSNOVU SAMO JEDNOG HASHTAGA
Oduvijek ste željeli istražiti Pariz, upoznati se s Bahamima, saznati kakav je to stil života u Japanu ili otkriti šarm Amazone? Dovoljno je da samo jednim klikom na Instagramu uz dodatak znaka # i željene destinacije pretražite sve fotografije koje su osobe diljem svijeta podijelile vezano na tu temu. Uz foto slideshow možete doživjeti stvarnu sliku dalekih gradova, inspirirati se njihovom ljepotom i dati si dodatan motiv da već danas kreirate svoju kasicu za štednju na kojoj će pisati putovanja.

#VEĆA POSVEĆENOST FOTOGRAFIRANJU TIJEKOM PUTOVANJA
Htjeli to priznati ili ne, od popularizacije društvenih mreža, svi mi više pazimo na simetriju na fotografijama, boju, pozadinu… Gotovo spontano smo kroz društvene mreže dobili obuku o kreiranju zanimljive fotografije što najčešće i prakticiramo na putovanjima. A kada jednom fotoaparatom zabilježimo iskrenu emociju, zašto ju onda i ne podijeliti s drugima?

 

ohhcouture leoniehanne Travelguide Hawaii Oahu-2

 

#UMREŽAVANJA S OSTALIM STRASTVENIM PUTOHOLIČARIMA
Kroz Instagram profile koji dijele interese kao i vi, možete puno toga naučiti, ali i povezati se s ljudima diljem svijeta.

Foto via ohhcouture.com

Članci koje smo odabrali za vas