putovanja nsl

Izgubiti se iznova i iznova u uličicama gradova svijeta poseban je doživljaj. Putovanja će vam pomoći proširiti horizonte, povećati će vam komunikacijske vještine, napuniti vas pozitivnom energijom, razviti samopouzdanje i dati nezaboravne uspomene.

Ako se kao i mi, ne možete sjetiti nijednog dobrog razloga zašto ne posjetiti London ili Pariz baš u desetom mjesecu, onda ćete sljedeću ponudu jeftinih letova obožavati. U jednom smjeru ili u oba, uz karte po ovoj cijeni Stockholm i gradovi Njemačke zvučati će bolje nego ikada, a pritom nećete ni pomisliti na unajmljivanje auta ili vožnju busem. Započnite pakiranje jer happy hour trenutci za kupnju karata su stigli i ne želite ih propustiti. Budite brzi jer cijene se mijenjaju iz dana u dan. I da, vežite pojaseve, polijećemo.

#1 Zadar - London

Posjetite fotogenični Big Ben, Buckinghamsku palaču i dobijte priliku vidjeti kraljevsku obitelj te voziti se popularnim crvenim autobusom na kat na čak 4 dana. Najbolje od 24.10. do 28.10. kada ćete povratnu kartu iz Zadra u London platiti samo 35€. Čaj, itko?

ba5ec5b7d96375f4b6c4dbaeda66ed85

#2 Zadar - Pariz

Mislili ste da nikada nećete moći posjetiti grad svjetla, ljubavi, croissanta i macaronsa? Zašto ne biste 25.10. kada kartu plaćate samo 21€?

02

#3 Zadar - Berlin

Muzeji, grafiti, moda, pivo i zelenilo tek su početak od mnogih razloga zašto biste trebali posjetiti ovaj grad. Tim razlozima se pridružuje i cijena od 40€ koliko biste platiti kartu u jednom smjeru ako Berlin posjetite 23.10. Spremni za ovo putovanje?

03

#4 Zadar – Frankfurt

Istraživanje muzeja ovog njemačkog grada i razgledavanje svih arhitektonskih uspjeha najbolje bi bilo rezervirati za 27.10. kada ćete kartu u jednom smjeru platiti samo 22€, a ukoliko grad i njegovu okolinu želite istražiti na više dana, to odradite od 20. do 27.10. kada će vas povratna karta koštati samo 43€.

04

#5 Zadar - Stockholm

Sa svojim kanalima i otočićima pravi je biser Skandinavije, a još nam je ovaj švedski glavni grad draži 24.10. kada do njega u jednom smjeru možemo stići za samo 24€, a u njemu možemo još više uživati za povratnu kartu od 45€ od 24. do 31.10. Zvuči odlično, zar ne?

05

Foto: pinterest.com

Članci koje smo odabrali za vas