instagram naslovna
Nedavno ste posjetili egzotičnu destinaciju ili bili na magičnom izletu, a kada su u pitanju vaši foto zapisi sa cijele avanture, sve što imate jeste tek par kadrova snimljenih tijekom vožnje i  selfie fotografija?

Razumijemo, ponekad je teško dokumentirati i dočarati sve emocije koje ste proživjeli tijekom putovanja. No, ako želite to ispraviti i snimiti zanimljive kadrove koje ćete kasnije pokazati kroz društvene mreže, ovo su neki od trikova kojima se služe poznate blogerice. Ipak, ako nije bilo na Instagramu, znate kako kažu, nije se ni dogodilo.

#1 Ukoliko želite snimiti fotografiju lijepog krajolika, fotografirajte se okrenuti leđima prema kameri.
Prednosti: ne morate imati make-up, a ovaj tip fotografija je odličan za sve osobe koje često imaju zatvorene oči na fotografijama.

plaza putovanja
# Obratite pozornost na hranu
Ona zaslužuje da bude glavna tema vaše fotografije. Modni dodaci koji su suptilno vidljivi na fotografiji su dodatan plus.

hrana putovanja
#Obratite pozornost na okruženje
Građevine, interijeri, ulice, cvijeće. Promatrajte ono što vas okružuje i snimajte kadrove ulice kojom ste se šetali, prozora, trgovine koju ste posjetili.

detalji putovanje
#Budite otkačeni na fotografijama
Ili pokušajte snimiti fotografije na kojima pozirate dok skačete, vozite bicikl ili dok ste u pokretu.

kut putovanje
#Ležernost je također jako važna
Tijekom putovanja, snimite i par fotografija koje sve gledatelje vode i u backstage cijele avanture-otkrijte im kako je izgledala vaša hotelska soba, pogled kroz prozor, sadržaj kovčega.

kuca putovanje

Foto: Instagram 

 

Članci koje smo odabrali za vas